Karabük haberleri Haberleri

Karabük haberleri haberleri ve güncel Karabük haberleri gelişmeleri, Karabük haberleri ile ilgili tüm video, Karabük haberleri fotoğrafları ve Karabük haberleri haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


KARABÜK

Karabük'ün Şirinevler Mahallesi İlhanlılar Caddesi'nde meydana gelen bir trafik kazası, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

KARABÜK

Karabük'ün Ovacık ilçesine bağlı Yığınot Köyü'nde 3 dönemdir muhtarlık görevini yürüten Nazım Şahin'in (68) aday olmamasıyla, eşi Kezban Şahin (64)...

KARABÜK

Karabük'ün Eskipazar ilçesine bağlı Hanköy'de dün akşam saatlerinde Ramazan Yazıcı'ya ait müstakil evde çıkan yangın, büyük bir faciayı önledi.

KARABÜK

Kimliği belirsiz bir şahıs, panelvan araç ile kamyoneti çalmaya çalıştı. Bağ Essan Sanayi Sitesi'nde yaşanan olay, güvenlik kameralarına yansıdı.

KARABÜK

Karabük'ün merkezinde gerçekleştirilen iki ayrı uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı.

KARABÜK

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde bulunan bölgede kaçak kazı yapan 3 kişi jandarma tarafından suçüstü yakalandı.

KARABÜK

Antalya'dan Karabük’ün Yenice ilçesine uyuşturucu madde getirmeye çalışan iki kişi, yapılan operasyonla yakalanarak tutuklandı.

KARABÜK

Karabük, Türkiye'nin kuzeybatısında tarihi bir şehir olarak öne çıkıyor.

ZONGULDAK

Karabük şehrinde, R.K. yönetimindeki bir otomobilin Karabük Belediyesine ait yol süpürme aracına çarpması sonucu bir kişi yaralandı.

KARABÜK

Karabük’te iki araç çarpıştı. Kaza anında araç içindekiler yaralandı.

KARABÜK

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), 200 milyon lira sermayeli yeni bir şirket kurdu.

KARABÜK

Sokak kedilerini besleme meselesi nedeniyle çıkan tartışma kanlı bitti. Kedileri besleyen komşularını dışarı çağırarak katletti.