Galatasaray Haberleri

Galatasaray haberleri ve güncel Galatasaray gelişmeleri, Galatasaray ile ilgili tüm video, Galatasaray fotoğrafları ve Galatasaray haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


SPOR

Zonguldaklı kadın futbolcu Ece Türkoğlu, devre arasında transfer olduğu Fenerbahçe formasıyla Galatasaray filelerini havalandırdı.

SPOR

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde Galatasaray’ı eleyen Fatih Karagümrük yarı finalde Trabzonspor ile eşleşti.

SPOR

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası’na 5. turdan başlayan Galatasaray, çeyrek finalde Fatih Karagümrük’e mağlup oldu ve kupaya veda etti.

ZONGULDAK

Galatasaray’ın taraftar oluşumu ultrAslan Zonguldak, TOBB Uzun Mehmet Ortaokulu’nda öğrencilerin spor malzemeleri ihtiyaçlarını karşıladı.

ZONGULDAK

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’un 2009 yılında Galatasaraylılara sal*k dediği ortaya çıktı.

SPOR

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu’nda Galatasaray, konuk ettiği Çekya ekibi Sparta Prag’ı 3-2 mağlup ederek rövanş öncesi avantaj...

SPOR

Zonguldak Spor Basket 67 Kulüp Başkanı Kanat Tan, Atatürk fotoğrafını paylaşarak Suudi Arabistan'a tepki gösterdi.

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Suudi Arabistan'da yaşanan skandalın ardından istifa etti.

SPOR

Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Süper Kupa mücadelesi öncesinde Mustafa Kemal Atatürk pankartı, tshirti ve İstiklal Marşı'na karşı çıkması üzerine ertelendi.

SPOR

Zonguldak Kömürspor, ‘Işıkları Yaktık Bekliyoruz’ paylaşımı yaparak Süper Kupa maçınının Zonguldak’ta oynanmasını istedi.

GÜNDEM

Suudi Arabistan'da Süper Kupa maçı oynanacak mı? Galatasaray ve Fenerbahçe kulübü Türkiye'ye dönüyor! Suudi Arabistan'a tokat gibi cevap...

SPOR

Suudi Arabistan yetkililerinin İstiklal Marşı ve Atatürk pankartına izin vermemesi Türk futbolseverleri çileden çıkarttı.