Çaydeğirmeni Haberleri

çaydeğirmeni haberleri ve güncel çaydeğirmeni gelişmeleri, çaydeğirmeni ile ilgili tüm video, çaydeğirmeni fotoğrafları ve çaydeğirmeni haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, ikâmetgahının başka yerlere aldıranların belediyeye verdikleri zararı açıkladı.

ZONGULDAK
DEVREK

31 Mart 2024 Çaydeğirmeni seçimlerinde oy dağılımı nasıl oldu? Hangi aday kaç oy aldı?

ZONGULDAK

Zonguldak'ta 31 Mart'a sayılı günler kala heyecan dorukta! Sizce Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Kim Olmalı? Anket başladı...

ZONGULDAK

Çaydeğirmeni Beldesinin yıkılmaz kalesi olan Belediye Başkanı Satılmış Gebeş 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimde yine aday olarak yoluna emin...

ZONGULDAK

Çaydeğirmeni Beldesi Osmanbeyler Köyü Değirmenağzı mevkiindeki tekstil atölyesine ait depoda dün akşam bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

DEVREK

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde bir tekstil atölyesinin deposunda yangın çıktı. Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

ZONGULDAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Zonguldak ziyareti sırasında Çaydeğirmeni Engelliler Derneği Başkanı Sibel Kocabıyık'la yapılan görüşme sonucunda,beldeye Özel Eğitim ve Uygulama...

ZONGULDAK

Çaydeğirmeni Engelliler Derneği Başkanı Sibel Kocabıyık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erodoğan’ın Zonguldak’ta mitingi sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşme şansı buldu.

ZONGULDAK

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, beldenin gelişimine yönelik atılımlarına bir yenisini ekleyerek, belediyeye yeni bir araç kazandırıldığını duyurdu.

DEVREK

Zonguldak'ta hatalı dönüş yapan Tofaş marka otomobil, ana yolda seyreden Tofaş araçla çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralandı.

DEVREK

Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni beldesinde bir kauçuk fabrikasında çıkan yangında iki kişinin zehirlendiği öğrenildi.