Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, köprünün kaldırılması sonrasında esnafların kendisine mağarada yaşamışız dediklerini açıkladı. 

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Fevkani köprüsünde devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Ankara Eximbank temsilcileri Zonguldak Genel Ticaret Fuarında brifing verdi Ankara Eximbank temsilcileri Zonguldak Genel Ticaret Fuarında brifing verdi

Başkan Alan açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“İki gece 22:00-06:00 arasında Acılık Soğuksu aksından verdik. Çevre yolunda bulunan kısım tamamlandı. Çok net limanı görebiliyorsunuz. Esnaflar biz resmen mağarada yaşıyormuşuz dediler. Yılbaşına kadar köprüyü kaldırmış olacağız. Emniyet güçlerine teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Sürecin başından beri destek oldular. Teşekkürler. Vatandaşımızın rahat olsun. Onları düşünen bir belediyeleri var. Onların daha rahat yaşamaları için yedi yirmi dört gayret gösteriyoruz. Sahadan sıfırdan aday olmuşuz gibi çalışıp ipi göğüslemek zorundayız. Cumhurbaşkanımız Uzunmehmet camiini fotoğrafını paylaşarak cuma mesajı yayınladı. Bunlar bizi mutlu ediyor. Vatandaşı tebriği bizi onure ediyor. Zonguldak’ta 5 yıl daha hizmetlere doyacak”dedi.