CHP’li belediyeler Ankara’da toplandı! CHP’li belediyeler Ankara’da toplandı!

Zonguldak ve ilçelerine Koronavirüs salgını ve Ramazan ayı nedeniyle toplam 5 bin koli kumanya dağıtan Zonguldaklı İşadamı ve siyasetçi Halil İbrahim Ece, Kdz. Ereğli'de yardımları kabul etmeyen Halil Posbıyık'a sitem etti.

 

Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı (ZONSİAD) ve İstanbul Zonguldaklılar Derneği'de Başkan Yardımcısı, Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Ece, Zongduldak bölgesine ve Kdz. Ereğli'ye 5 TIR dolusu yardım gönderdi. 

Ece, yardmları kabul etmeyen Kdz. Ereğli Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'a sosyal medyadan sitem dolu sözlerle şu paylaşımı yaptı:

 

'Bugün 1 yaşıma daha girdim. Kdz.Ereğli Belediyesi ZONSİAD'ın yardımlarını az bulmuş kabul etmemiş.Pes doğrusu. Biz ZONSİAD olarak 5 bin aileye 5 TIR dolusu yardım gönderebildik.

Zonguldağımıza keşke daha çok yardımlar gönderebilseydik.

Sayın Belediye Başkanı yardımları az buldunsa fazlasını sen yap ta bizde sizleri alkışlayalım. Her ne kadar Kdz.Ereğli Belediyesi böyle bir hadsizlik yapsa da yardımlar İlçe Kaymakamlığı'na teslim edildi.'

Öte yandan sosyal medyada çok yorum olan bu eleştiriye, Başkan Posbıyık'ın nasıl bir cevap vereceği ise merak ediliyor.