Yeniden Refah Partisi Muslu Belediye Başkan adayı Ercan Gönültaş, "Azerbaycan bakü den hayırlı sahurlar diliyorum. Ramazan ın ilk orucu hayırlara vesile olmasını cenabı haktan niyaz ediyorum.

Sizlerle bir kaç hasbihal etmek istiyorum. Muslunun tüm seçmenleri mutlaka okumasını diliyorum.

Ramazan ayında oruç tutacak olanlar var, tutmayacak olanlar olacak. " İNSAN İYİLİĞİNİDE ŞİDDETLE İSTEYENDİR, KÖTÜLÜĞÜNÜDE ŞİDDETLE İSTEYEN BİR VARLIKTIR. Örnek veriyorum. DİNİ, yönden, Allah'a karşı ibadetlerini yaparsa cennete nail olur, Yapmaz ise kuran a göre cehenneme nail olur, Mevla daha iyisini bilir tabiki. AHLAK yönden, Bütün canlılara saygılı sevgili ise sevilir. Zarar verirse sevilmez. Hatta hapse girer. SOSYAL yönden itibarı olmaz.

İNSANIN İKİ SEÇİM HAKKI VARDIR. YA İYİ OLANI SEÇERSİN YADA KÖTÜ OLANI SEÇERSİN. İYİ OLANLAR İYİ TARAFI SEÇECEK KÖTÜ OLANLAR KÖTÜ TARAFI SEÇECEK.

YA MANEVİYATTAN YANA OLANLAR, YADA MADDİYATTAN YANA OLANLAR SEÇİMİNİ YAPACAK.

Zonguldaklı sanatçı yoğun bakıma alındı! Zonguldaklı sanatçı yoğun bakıma alındı!

" İNSAN ALGI DÜNYASINDA YAŞAR" NE KADAR BİLDİĞİ BİLGİSİ VARSA O KADARINI İSTER YAŞAR. Fazlasını isteyemez hakkı olmadığını düşünür.

" İNSAN KANDIRILMAYA YÖNLENDİRİLMEYE İNANDIRILMAYA MÜSAİTTİR" Hele cahil ise yandı. Her türlü kullanılmaya müsait olur. İşinde aşında siyasette, ticarette, arkadaşlıkta, oyuna da getirirsin, Aşırı alkol e dövüşe kavgaya, veya elindeki parasını evini yurdunu aklını alırsın oy unuda alırsın. Hiççç de gocunmaz. Çünkü cahillik başa bela, Cahil insanların akıllarının başında başka ŞÖFÖRLER vardır. Seçim geldiğinde hep aynı kişilerin beyin yıkadıklarını görürsünüz.

BEYİN YIKAMANIN EN GÜZEL YOLU ALKOLDÜR.

BİRDE ALKOLSÜZ, CAHİL İNSANIN BEYNİ HER DAİM YIKANIR. Burada zevk için içenlerden bahsetmiyorum. Alkol bağımlılısı olanlardan bahsediyorum.

" BİRDE SİYASİ BAĞIMLI OLAN İNSANA LAF ANLATMAK DEVEYİ HENDEKTEN ATLATMAK DAHA ZORDUR" BAĞIMLILIK YERYÜZÜNÜN EN BÜYÜK HASTALIĞI" ALKOL E BAĞIMLI OLANLAR NE İSE SİYASİ BAĞIMLILIKTA AYNIDIR. ÇÜNKÜ İNANDIRILMIŞTIR. ALKOL KULLANANLAR KENDİLERİNİ ÇOK HOŞ VE MUTLU HİSSEDERLER.

ALLAHI VE PEYGAMBERİ KURAN I SEVİN DAHA ÇOK MUTLU OLDUĞUNUZU ANLAYACAKSINIZ. DEVAMLI HUZUR VE MUTLULUĞU YAŞARSINIZ BENİM GİBİ, BEN KURAN IN AYETİNDE BİLDİRİLMİŞ OLAN ALKOL E KARŞIYIM. AMA İNSANLARIN İÇTİĞİ ALKOL E KARIŞAMAM O BENİM DERDİM DEĞİL, AMA BIRAKILMASI YÖNELİK TAVSİYELERİM OLUR. DESTEK OLURUM.

ALKOL VE SİGARA KULLANMIYORUM. ALLAHIMI VE PEYGAMBERİME BAĞLI OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLU VE HUZURLUYUM. Ben herşeye şükreden bir insanım. Hiç bir makamda gözüm yok. Yalnızca İNSANLARIN EN HAYIRLISI İNSANLARA EN FAYDALI OLANDIR. Ayetine Mazhar olmak için muslu beldesine aday oldum. Mevlam bana her istediğimi verdi. Yolundayım devam ediyorum.

" BENİM EN GÜZEL MAKAMIM BASIN MENSUBU TELEVİZYON PROGRAMCISI VE SUNUCUSU OLMAM" NEREYE GİTSEM BÜTÜN DÜNYADA MEDYATİK OLUŞUM. BELEDİYE BAŞKANI OLMAK GELİP GEÇİCİ BİR MAKAMDIR.

" BELEDİYE BAŞKANI MAKAMINI ASLA ÖNEMSEMİYORUM" AMA YAPACAĞIM HİZMETLERİ ÇOK ÖNEMSİYORUM. YÖREMİN İNSANI BİR NEFES ALSIN İSTİYORUM. AHLAKLI BELEDİYECİLİK NASIL OLURMUŞ ONU GÖRSÜNLER İSTİYORUM.

Birde ben gerçekten çok HÜMANİST bir insanım. İnsanlara faydalı olmayı çok seviyorum. Bu makama gelirsem herkese faydalı olacağımı bildiğim için aday oldum. Birisinin işi düşerse onu peşimden döndürmeyi haya ederim. İşi hemen görülsün isterim.

Muslunun yığınla sorunu var. Vaatlerimi dinleyin görürsünüz neler eksik vede neler vaat ediyoruz.

İzin verin bunları gerçekleştireyim. Musluda bir tek muslu belediye başkanı zengin oluyor onun dışında kimse olmuyor. Muslu da en az yapacağımız faliyetlerle en az 50 kişi zengin olacak. Halkın alım gücü genişlemiş olacak. Herkese iş imkanı sunulacak. Aylığı olan bir aylık daha kazanmış olacak. Ben insanımızın maddi durumundan zayıf olsun ayağıma düşsün kullanayım derdinde değilim.

El vereyim derman bulsun. İsterse beni tanımasın hiç umrumda olmaz. Ben yolunu açtım mı ona bakarım. Minnetini yapsın yapmasın farketmez. Önünü açtığım kişinin mutlaka bir başkalarına faydası olur diye düşünürüm. Bardağın hep dolu tarafına bakarım ben.

Ben dışarıdan baktıdığımda musluya o kadar çok üzülüyorumki, 30 sene önce sağlık ocağı var. Şimdi yok. Postane vardı. Şimdi yok. Pastane vardı şimdi yok. Birlik ve beraberlik de yok. Sevgi yok saygı yok. Kısacası yaşam yok. Ölü bir köy görüyorum. Elinden alınmak istenen köy, insanları korkak ürkek var olan işini kaybetme korkusu ile yaşatılan sindirilmiş bir balık ağına takılmış çırpınan balıklar gibi sarvulup duruyorsunuz. Akşam mert kararlar alıp sabah cayan insanların aciz davranışlarını görüyorum. Ben bu durumunuza çok üzülüyorum. Ben bu ağı bu tutulmayı parçalamak istiyorum. Ben bunu çok rahat yaparım. BENİM KARŞIMA DİKİLECEK HİÇ BİR SİYASİ GÜÇÜ GÖRMÜYORUM BEN. BEN YUMUŞAK AMA ÇOK SERT KARARLAR ALACAK CESARETİ GÖSTERİRİM. BUNU İNSANLIK ADINA YÖREMİN BU ZANANA KADAR KAYBETTİKLERİNİ KAZANSINLAR DİYE YAPARIM. BEN ÖYLE KORKAK ÜRKEK SİNMİŞ SİNDİRİLMİŞ BİRİ DEĞİLİM. BAŞKAN OLAYIM SİYASETCİLER BANA DESTEK OLMAK İÇİN CAN ATARLAR. MUSLUNUN MENFAATİ İÇİN MUSLUYA HİZMET ETMELERİ İÇİN MAHKUM EDERİM.

Siyasi bağımlılar bana destek vermeyecekler biliyorum. İyiler ve bağımlı olmayanlar musluda daha çok ben onlara güveniyorum. Eren enerjide çalışanlar sayemde daha yüksek maaş alacaklar bunu geldiğimde görürler. Topraklarımızda tirilyonlar kazanıp gıdım gıdım maaş vermek bitecek. Sosyal eren enerji belediyeciliği başlayacak. Ahlaklı belediyecilik nasıl oluyormuş bunu hep birlikte görücez. Yüzler gülücek merak etmeyin. BEN ÖĞLE TIRSIK BİR ADAM DEĞİLİM.

ALLAH GÖNLÜMÜ BİLİYOR, KENDİM İÇİN HİÇ BİR ŞEY İSTEMİYORUM AMA SİZİN İÇİN ÇOK ŞEY İSTEYECEM BUNU GERÇEKLEŞTİRECEĞİM. BEN BU GÜNLER İÇİN KENDİMİ GELİŞTİRDİM. YOKSA ÇEVREMDEN POTANSİYELİMDEN FAYDALANMACAĞINIZA NEDEN BU KADAR UĞRAŞTIMKİ, İNŞALLAH BENDE FAYDA BULASINIZ.

MUSLUNUN GERÇEK ÖNDERLERİ SESSİZ AHLAKLI İNANÇLI İNSANLARI BENİM BAŞKANLIĞIMA ONAY VERECEKLER BEN BUNA İNANIYORUM. BU İŞ BİR FUTBOL TAKIMI TUTMA GİBİ BENİM TAKIMIM BENİM PARTİM KAZANSIN MÜCADELESİ DEĞİL. MUSLUYA KATKI VE YATIRIM SAĞLAYACAK BİR BAŞKANINI SEÇECEK BİR SEÇİM OLMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNEN VİCDAN SAHİBİ AHLAK VE EDEB İNANÇ SAHİBİ İNSANLARIN GEREKENİ YAPACAĞINA İNANIYORUM. EVDEKİLER DAHA GÜÇLÜ SOKAKTAKİ GEZENLERDEN. ONLARIN BENİ FARK EDECEĞİNE İNANIYORUM. BU FARKINDALIĞI SANDIKTA GEREKENİ YAPACAKLARINA İNANIYORUM. EREN ENERJİ EYVALLAH BAŞ TACI, AMA BİR TEK MÜTEŞEBBİS EREN ENERJİ OLMAMALI İÇİMİZDENDE ZENGİN KESİM ÇIKSIN İSTİYORUM. BUNU ŞİDDETLE İSTİYORUM. YAĞMA YOK. GERİ KALAN TOPRAKLARIMIZDA İSTİHDAM YARATMAK İSTİYORUM. İSTİHDAM YAPMAK İSTEDİĞİM TOPRAKLAR BİZİM KİMSE KARIŞAMAZ. ARİFE TARİF GEREKMEZ. YAŞAM ALANIMIZA HER TÜRLÜ SOSYAL ETKİNLİK ALANLARI YAPACAĞIZ İNŞALLAH. YAPACAĞINIZ TEK ŞEY SANDIKTAN ALLAHIN İZNİ İLE ÇIKIN GERİSİNİ BEN HALLEDERİM. EREN ENERJİ DE ÇALIŞAN HER BİR KARDEŞİM BANA ŞİDDETLE GÜVENSİNLER DAHA GÜÇLÜ DAHA İSTİKRARLI DAHA RAHAT OLACAĞINIZ DAHA GÜVENİLİR İŞ İMKANINA SAHİP OLACAKSINIZ MERAK ETMEYİN. BİR ÇUVAL İNCİRİ BERBAT ETMEM. BİR PİRE İÇİN YORGAN DA YAKMAM BEN İŞİMİ BİLİRİM. BEN MENFEAT İÇİN MUSLU BELEDİYE BAŞKANLIĞINA TALİP DEĞİLİM.

MUSLUNUN KADERİNİ OLUMLU YÖNDE SİZE AKITMAK İÇİN ADAY OLDUM. TÜRKİYE NİN EN VARLIKLI FABRİKALARINI TOPRAKLARIMIZDA KUR HALKI IZDIRAP İÇİNDE OLSUN. BUNU BU HALE KİM GETİRDİ SORMAK LAZIM.

SON OLARAK BEN SİZİ KANDIRMAK DEĞİL, İYİLİĞİNİZE İKNA ETMEK İSTİYORUM.

BEN SEÇİM KAYBETMEYECEĞİM. BEN SEÇİMİMİ SİZDEN YANA YAPTIM. İSTESEM BAŞKA YERDENDE BAŞKAN ADAYI OLURDUM. BEN MUSLU YU SEÇTİM. SİZ KİMİ SEÇERSİNİZ O TAKDİR SİZİN.

BEN SEÇİM KAYBETTİĞİME ÜZÜLMEM, SİZİN KAYBEDECEKLERİNİZE ÜZÜLÜRÜM. İSMİM DE CİSMİMDE GÖNÜLLERİN ADAMI ERCAN GÖNÜLTAŞ MUSLUYA HEDİYEM İKRAMIM OLSUN. MUSLUNUN SAF TEMİZ YÜREKLİ İNSANLARININ Umut dolu gurur duyulacak yarınlara bakmanın keyfini hep beraber yaşamak için benim akrabam benim adamım benim partim değil musluya bir imge bir duygu bir fayda sağlayacak başkanı seçmek için sandıktan çıkmak yeterli olacaktır. Bu seçimin tek koordinatörü benim. Bu seçim ortalıkta göstere göstere olmayacak gizli sandıktan çıkılacak bu benim seçim stratejim çünkü benim seçmenim zan altında kalsın istemiyorum. Tüm görüşmelerimi bizzat kendim yapmaktayım. Etrafımda bir kaç kişi hariç kimseyi görmeyeceksiniz.

Ben son olarak musluyu seven herkesten oy bekliyorum. Hatta başka listeden encümen olsalar bile yine muslunun hayrına oylarına talibim. Gelecek encümen kardeşlerimizle musluyu yöneteceğiz inşallah. Mevlam hepimizin yar yardımcısı olsun. Seçim muslunun kaderini değiştirecek ehil başkanınsa nasip olsun inşallah. Seçim seçecek olanların başkanının seçimi olacak sizin seçiminiz olacak. Kararı verecek olan seçmenin ta kendisi olacak. Doğruyu da yanlışı seçmekte yine sizin kararınız olacak. Hayırlı olsun bereketli olsun inşALLAH." sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Muslulu vatandaşlara seslendi. 

Aytaç Öztürk

Zonguldak Haberleri