Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, 7 Şubat Çarşamba günü Zonguldak'a gerçekleştireceği ziyaret kapsamında önemli enerji projelerini inceleyecek. Bakan Bayraktar, ziyaretine Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü'nde başlayacak.

Devrim Dural’dan Kömürspor’a destek sözü! Devrim Dural’dan Kömürspor’a destek sözü!

Zonguldak'a 11.45'te varacak olan Bakan Bayraktar, TTK Genel Müdürlüğü'nde yetkililerden brifing alacak. Ardından TTK Asma İşletme Müdürlüğü'nde maden ocağına inerek, maden işçileriyle bir araya gelecek ve burada öğle yemeği yiyecek.

Bakan Bayraktar'ın programı kapsamında, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) ziyareti de yer alacak. Sendika yetkilileri ile görüşecek olan Bakan, işçilerin sorunlarını dinleyecek ve sektördeki gelişmeler hakkında bilgi alacak.

Ziyaretin son aşamasında Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar, Zonguldak Valiliği'ni ziyaret edecek. Burada yerel yönetimle işbirliği ve enerji sektöründeki projeler hakkında görüş alışverişinde bulunacak olan Bakan, Zonguldak'ın enerji potansiyeli üzerine yapılan çalışmalar hakkında bilgi alacak.