Batı ve Orta Karadeniz'de plankton patlaması! Deniz turkuaza döndü, şimdi ne olacak? Batı ve Orta Karadeniz'de plankton patlaması! Deniz turkuaza döndü, şimdi ne olacak?
Pırlanta beştaş yüzük modelleri alyans bir yüzük üzerine aynı karatta beş adet pırlantanın sıralanması ile hazırlanan en gözde yüzük modellerinden birisidir. Çok yönlü olarak kullanılabilen bu modeller aşk ve bağlılığı temsil edebildiği gibi aynı zamanda sonsuzluğunda bir temsili olarak kadınlar tarafından büyük bir ilgi görmektedir. Uzun süreli evliliklerin nişanesi olarak kullanılan bu modeller göz alıcı ve ışıltılı havası ile her kadının hayalini süslemektedir. Pırlanta beştaş yüzük modelleri kullanılan pırlanta taşların karatına göre farklı fiyatlarla satışa sunulmaktadır. En uygun fiyatlı pırlanta beştaş yüzük modelleri için Yetkin Diamond markası tarafından hazırlanan koleksiyonları inceleyebilirsiniz. Oldukça geniş bir ürün çeşitliliği ile sizlere hitap eden Yetkin Diamond koleksiyonlarında aynı zamanda geniş bir fiyat aralığı bulunmaktadır. Her kadının kendi imkanları ile bir beştaş yüzük sahibi olabilmesi için yılın 365 günü İndirimli fiyatlarla satış yapan Yetkin Diamond Markası online alışveriş sitesi üzerinden ülkenin her köşesindeki tüm kadınlara hitap etmektedir.

En Özel Beştaş Yüzük Modelleri

Beştaş yüzük tasarımları kadınların büyük beğenisini toplayan ve her zaman ilgi ile takip ettikleri en özel takı gruplarından birisidir. Bu modeller çok yönlü olarak kullanılabildiği için tercih edilmektedir. Yetkin Diamond tasarımcıları tarafından hazırlanmış olan kusursuz ve göz alıcı pırlanta beştaş yüzükleri tek başına kullanabileceğiniz gibi yine Yetkin Diamond pırlanta yüzük kategorisinde yer alan farklı modeller ile kombin halinde de Tercih edebilirsiniz.