Milletvekili adayı Avcı, pazarda halk ve vatandaşlarla buluştu.

14 Mayıs’ta yapılacak 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili genel seçim çalışmalarına başlayan AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı ve Milletvekilleri Soğuksu halk pazarında esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

AK Parti birinci sıra milletvekili adayı Muammer Avcı ve Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti il yöneticileri Ömer Gülay, Merkez ilçe Başkanı Hüseyin Yıldız, Zonguldak Belediye meclis üyeleri seçim çalışmaları kapsamında Soğuksu semtinde esnaf, pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

Esnaf ve vatandaşlar Milletvekili adayı Muammer Avcı’ya İlgi gösterdiler.

AK Parti heyeti seçim çalışmalarına Soğuksu semtinde esnafı ziyaret ederek başladıktan sonra daha sonra sebze-meyve halk pazarına geçtiler. Pazarda seçimde halktan ve esnaftan destek isteyen AK Parti grubu daha sonra pazar yerinden ayrıldı.

AVCI; YOĞUN BİR TEMPO İLE ÇALIŞIYORUZ

AK Parti Zonguldak 1.sıra Milletvekili adayı Muammer Avcı, "14 Mayıs'ta  gerçekleşecek olan seçimlerle alakalı biz Zonguldak'ta AK Parti camiası olarak beş adayımızla birlikte şu anda sahadayız.  Bütün esnafları olabildiğince gezme fırsatımız oldu. Yani yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Bugün de yine pazarcı esnafını ziyaretlerimiz devam ediyor. Ve bu anlamda da  bize karşı gösterilen ilginin farkındayız.  Ve beş Milletvekili adayı arkadaş olarak böyle heyecanla amatör ruhla Allah'ın izniyle çalışıyoruz. Ve çalışmalarımızı bundan sonra da artarak devamını muhakkak göreceksiniz. Her gün yeni bir yerde olacağız." Dedi.

ALAN; EN GÜÇLÜ DESTEĞİ ALMAK İÇİN SAHADAYIZ

Zonguldak Belediye Başkanı Dr Ömer Selim Alan, "Sayın vekilimizle Beraber pazar yeri mahalle başkanımız, meclis üyelerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, ilçe başkanlarımız, il yönetim kurulu üyelerimizle beraber güçlü bir kadroyla vatandaşımızdan 14 Mayıs'taki en güçlü desteği almak için sahalardayız. Pazar yerine geldik. Gerçekten halkımızın tek umudu AK Parti olduğunu burada çok net görüyoruz. Inşallah en az 4 vekilimize de Zonguldak'ımızı Ankara'da daha güçlü temsil edecek vekillerimiz. Biz de inşallah Sayın Cumhurbaşkanımızdan daha çok şey isteme hakkına sahip olacağız. Biz şimdiden vatandaşımızın Kadir Gecesi'ni ve bayramını tebrik ediyoruz. 14 Mayıs'ta AK Parti'min zaferi olacak" dedi.

Dere ıslahı tam gaz! Bozkurt çalışmaları inceledi Dere ıslahı tam gaz! Bozkurt çalışmaları inceledi