TYP'lilere  kadro müjdesi! Yeni düzenleme geliyor... TYP'lilere kadro müjdesi! Yeni düzenleme geliyor...

En Az Lise 53 Kamu Memur Alımı Online Başvuruları Sona Eriyor (İkamet Yok)

Kamu Üniversitesi bünyesinde sınavsız olmak üzere 53 yeni personel alımı online başvuruları tamamlanıyor. Kamu memur alımı online başvuru süreci ve tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

İkamet şartsız olmak üzere Karabük Üniversitesi tarafından sözleşmeli ve yeni kamu personel alımı online başvuru süreci tamamlanıyor. En az lise mezunlarının başvuru yapabileceği sözleşmeli memur alımı atama süreci ve tüm detaylarla BAŞVURU EKRANI’nı İŞ İLANLARI KARİYER olarak bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamu memur alımı başvuru genel şartları

Başvuru için adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşıması, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olması, herhangi bir sebeple kamu görevinden çıkarılmamış olması, askerlikle ilişiği bulunmaması ve görevini yapmasına engel hastalığı bulunmaması şartları yer alıyor.

Karabük Üniversitesi personel alımı mezuniyet şartları

17 Kadın Destek Personeli alımı kadrosuna başvuru için lise kuramlarının herhangi bir alanından mezun olmak, otuz beş yaşını doldurmamış olmak, Rektörlüğümüze ait tüm birimlerde görev yapılabilecektir.                              21 Erkek Destek Personeli alımı kadrosuna başvuru için lise kuramlarının herhangi bir alanından mezun olmak, otuz beş yaşını doldurmamış olmak, 7 Erkek Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı kadrosuna başvuru için Güvenlik, Güvenlik ve Koruma, Özel Güvenlik ve Koruma, Savunma ve Güvenlik, İstihbarat, Kamu Güvenliği ve Asayişin Sağlanması önlisans, 2 Erkek Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı kadrosuna başvuru için Güvenlik, Güvenlik ve Koruma, Özel Güvenlik ve Koruma, Savunma ve Güvenlik, İstihbarat, Kamu Güvenliği ve Asayişin Sağlanması önlisans, 3 Kadın Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı kadrosuna başvuru için Güvenlik, Güvenlik ve Koruma, Özel Güvenlik ve Koruma, Savunma ve Güvenlik, İstihbarat, Kamu Güvenliği ve Asayişin Sağlanması önlisans, 3 Erkek Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı kadrosuna başvuru için lise kuramlarının herhangi bir alanından mezun olmak gerekiyor.

Kamu personel alımı başvuru tarihleri

Karabük Üniversitesi için adaylar başvurularını 29 Nisan 2022 tarihine kadar online olarak yapabileceklerdir. İşte gerekli başvuru kılavuzu ve başvuru ekranı. Başvuru ekranı.