Zonguldak Belediyesi tarafından Belediye Kültür Merkezinde, ‘Emekliler konağı’ hizmete girdi.

Emeklilerin konağının açılışına, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, Türkiye Emekliler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Memiş, Zonguldak Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu ve davetliler katıldı.

Açılış öncesinde konuşma yapan Başkan Alan, “Bu ilki inşallah ikincisinde gene sizlerle Lavuar alanında olacak onuda inşallah beraber açarız. Sayın valim buradaki hedefimiz, isteğimiz soğuk ve yağışlı Zonguldak günlerinde emeklerimizin, büyüklerimizin hoşça vakit geçirmesi, rahat bir ortamda çaylarını yudumlamalarından, sosyal sohbet etmeleri sıcak bir ortamda ki şöyle bir şey daha bir anekdot paylaşayım. Demin başkanlarımızla sohbet ettik. Seçim zamanı da bizden böyle bir talep olmuştu. Hatırlarsınız, Büyüklerimiz demişti ki bize yaş itibariyle prostat rahatsızlığı olanlar var ihtiyacımız oluyor. Şehirde ücretsiz tuvaletler de istiyoruz demişlerdi. Şu an üç taneyi kazandırdık biliyorsunuz. Burada da vatandaşlarımızın daha doğrusu emeklerimizin, büyüklerimizin her türlü imkanını sağlamış bulunuyoruz. Inşallah bugün de hayırlısıyla kurdeleyi kesip bismillah diyeceğiz. Pazar günleri hariç Haftanın her günü 8:30 ila akşam 18:30 arası burada mesai arkadaşlarımız, emeklilerimizin, büyüklerimizin hizmetinde olacaklar. Tekrar katıldığınız için hepinize başta sayın valim olmak üzere hem şahsım hem belediyemiz adına şükranlarımı sunuyorum. Hayırlı uğurlu olsun Zonguldak'ımıza inşallah”dedi.

Kurdele kesiminin ardından protokol üyeleri emekliler konağını gezdi.Açılan tesiste emekliler çay kahve ikramının yanın sıra hoşça vakit geçirmeleri sağlanacak. 

Tesiste, Çay 2 TL, Kahve 10 TL ve Tost 30 TL emeklilere satılacak. Konak, Pazar günü hariç 08:30 ve 18:30 tarihleri arasında hizmet verecek.

Zonguldak Genel Ticaret Fuarı'nın 2.si heyecan verici açılışla gerçekleşti! Zonguldak Genel Ticaret Fuarı'nın 2.si heyecan verici açılışla gerçekleşti!

Emre Can Bayram