Bu durum, özellikle emekli vatandaşları olumsuz etkileyerek, banka işlemlerini gerçekleştirmekte zorluk yaşamalarına neden oluyor.

Haber Verilmesine Rağmen Sorun Çözülmedi

Daha önceki arıza durumunda 15 gün boyunca bankamatik cihazının tamir edilmediğini iddia eden vatandaşlar isyan ediyor. Sorunun medyaya taşınmasına rağmen yaşanan sık sık arızalar, çözüm bulunmaması vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor.

Vatandaşlar Uzak Yerlere Gitmek Zorunda Kalıyor

Zonguldak, Karabük, Kastamonu, Bartın, Bolu, Düzce dahil 77 ilde operasyon! Utandıran tabloda yer aldılar Zonguldak, Karabük, Kastamonu, Bartın, Bolu, Düzce dahil 77 ilde operasyon! Utandıran tabloda yer aldılar

Yapılan değişiklik sonrasında yeni bir bankamatik takılmasına rağmen, bu cihazın da çalışmaması, özellikle emeklileri zor durumda bırakıyor. Bankamatik arızaları nedeniyle vatandaşlar, para çekmek için Zonguldak ve Bakacakkadı gibi uzak yerlere gitmek zorunda kalıyor.

 Emekliler Bankamatikteki Sorunlar Çözülmelisiniz İstiyor

Zirat Bankası'nın Bakacakkadı şubesindeki bankamatikten maaşlarını çeken emekliler, cihazın içerideki para miktarını görememekten şikayetçi. Parça parça çekim yapıldığı için gerçek durumu anlamakta zorlanan emekliler, bankamatik cihazının düzeltilmesi veya değiştirilmesini talep ediyor.

Aybüke Ünal