2. Lig Beyaz grupta mücadele etmekte olan Zonguldakspor'da kötü sezon ve kötü haftalar devam ediyor.

Geride kalan haftalarda sadece 6 puan toplayabilen ve haftalardır galibiyete hasret kalan Kırmızı-Lacivertlilerde yarın oynanacak olan lig sonuncusu Şanlıurfa maçı bir bakıma moral telafisi olacak.

Mevcut kadronun bu lig için yetersiz oluşu ve futbolcuların rakiplerine oranla yetersiz kalışı şimdiki tabloyu meydana çıkartıyorsa da "futbol oyununda savaşmayana puan yok" gerçeğini de futbolcuların idrak etesi ve teknik heyetin de takımı buna göre şartlaması gerekiyor.

Özellikle oynanan tüm maçlara bir göz atıldığında Zonguldakspor takımının gol beceresinin olmadığı ve ceza sahasında çok acemice hareketler yaptığı dikkatlerden kaçmıyor. Defansta iyi gözüken ve oreta saha ve ileri uç trafiğinin beklenen verimi sağlayamaması başarı oranını da getirmiyor. Hal böyle olunca bu takımın başarılı sonuçlar alması da hayal olarak gözüküyor.

Zonguldak Kömürspor, Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı'na gitti! Zonguldak Kömürspor, Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı'na gitti!

Görevden alınması istenen Teknik Direktör Mustafa Dalcı ile yapılan son görüşmede devam etme kararı alınmış olsa da bu işin yine mimarisi sahada mücadele eden futbolcular olacak. Lig sponuncusu Şanlı urfa maçını eğer kazanamazlarsa ipin ucu hepten kaçmış olacak ki bu da ilerisi için tehlikenin en büyüğü olarak kapıya dayanacaktır. Bu bakımdan Zonguldakspor takımının ne yapıp edip bu maçı mutlaka galibiyetle kapatması gerekiyor.