Oynayınca , gerçek gücünüzü sahaya yansıtınca yemin ederim ki sizin yenemeyeceğiniz takım yoktur.

Bu ne güzel futbol,

Bu ne güzel birlik beraberlik,

Bu ne güzel paslaşma, 

Ve bu ne güzel rakibi boğma.

Çok havalı gelen ve arkasında da 150 dolayında taraftarıyla Zonguldak'a Ziraat Türkiye Kupasının güçlü rakipleri elemesiyle moral bularak sahaya çıkan Kırklarelispor, karşısında taş gibi bit takımı görünce eli ayağı birbirine dolaştı.

İlk yarıda rakibine top dahi göstermeyen Zonguldakspor müthiş baskılı futbolunun karşılığını 32. dakikada gördü. Atılan ara pasına süratle dalan golcü futbolcumuz Mehmet Gürhan kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda yerden sert bir vuruşla topu Kırklareli ağlarına yolladı.

Daha önce de 3 net pozisyonu kalecileri kurtararak iyi bir görüntü vermişti ama bu gole yapacak hiç bir şeyi yoktu. İlk yarı boyunca rakip takıın kayda değer bir atağını göremedik ve havalı gelen Kırklareli'nin havası da sönmüştü.

Maçın 2. yarısında da aynı tempo devam etti. Sayısız net fıratların yanı sıra bir penaltı ve bir de golü verilmeyen Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz güzel futbolunun karşılığını 1 golle de olsa 3 puanı alarak oldukça rahatladı.

19 Mayıs coşkusuna ortak oldular! 19 Mayıs coşkusuna ortak oldular!

Bu hafta deplasmanda 31 puanlı İnegölspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Zonguldakspor eğer böyle atak ve kaliteli futbol oynamaya devam ederse üst sıralara doğru tırmanmaya devam edecektir.