TTK’dan avuç içi makine ihalesi... TTK’dan avuç içi makine ihalesi...

Kozlu ilçesinde siyasi hareketlilik devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu Belediye Başkan adayı Altuğ Dökmeci, seçim çalışmalarına hız kazandırıyor. Bu kapsamda, partinin önemli buluşma noktalarından biri olması beklenen Fatih Sitesi seçim koordinasyon merkezinin açılışı büyük bir coşkuyla gerçekleştirilecek.

2 Mart Cumartesi günü yapılacak olan açılışa, bölgenin CHP'li seçmenleri başta olmak üzere, çok sayıda partili katılım gösterecek. Aday Dökmeci'nin ve ekibinin, seçim sürecindeki stratejilerini ve çalışmalarını yürütecekleri merkezin, bölgede partinin görünürlüğünü ve etkinliğini artırması hedefleniyor.

Fatih Sitesi'nde Erdi Kurt Farkı

Altuğ Dökmeci'nin Belediye Meclis Üyesi adayları arasında gösterdiği titizlik ve seçicilik, partinin bölgedeki konumunu daha da güçlendiriyor. Fatih Sitesi'nin tanınan ve sevilen simalarından Erdi Kurt'un belediye meclis listesinde yer alması, site sakinleri arasında memnuniyet yaratmış durumda. Kurt'un meclis listesindeki varlığı, CHP'nin Fatih Sitesi'ndeki etkinliğini ve desteğini artıran bir faktör olarak değerlendiriliyor.