Düzce Belediyesi'nin turizm şirketi Beltur A.Ş. tarafından işletilen Samandere ve Aydınpınar Şelaleleri, piknik yapmak isteyenler için popüler bir durak haline geldi.

Tatilcilerin Tercihi Düzce

Düzce, bayram tatili boyunca en çok tercih edilen gezi rotalarından biri oldu. Düzcelilerin yanı sıra şehir dışından gelen vatandaşlar da Düzce Belediyesi Sosyal Tesisleri'ni ziyaret etti. Samandere ve Aydınpınar Şelaleleri, eşsiz doğal güzellikleri ve piknik alanlarıyla en çok ilgi gören noktalar arasındaydı.

Aydınpınar Tesisleri Ailelerin İlk Tercihi

Düzce Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde sunulan yeme-içme hizmetleri uygun fiyatlarla tatilcilerin ilgisini çekti. Özellikle Aydınpınar Şelaleleri'nde piknik alanları dolup taşarken, kahvaltıya gelenler de yoğunluk oluşturdu. Geçtiğimiz günlerde hizmete giren Dome çadırlar ve Bungalov evler de konaklama için tercih edildi.

Tesislerden Tam Not

Bolu ve Düzce, Zonguldak, Karabük ve Bartın'a sel ve taşkın uyarısı! Bolu ve Düzce, Zonguldak, Karabük ve Bartın'a sel ve taşkın uyarısı!

Düzce Belediyesi Beltur A.Ş. tarafından işletilen diğer tesisler de ziyaretçilerden tam not aldı. Mutfak Sanatları Merkezi, 23 Nisan Parkı Kahvaltı Evi, Erguvan Sosyal Tesisleri ve Akçakoca Bey Konakları, tatil boyunca ziyaretçilere çeşitli lezzetler ve hizmetler sunarak memnuniyetlerini kazandı.

İHA

Düzce Haberleri