Saadet Partisi İl Divan Toplantısı Dedeman Otel’de yapıldı.

Dedeman Otel'de düzenlenen toplantıya; Kadın Kolları Genel Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci, İl Başkanı Burak Erol, ilçe başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile davetliler katıldı.

Whatsapp Image 2023 12 24 At 15.47.02

Erol; ‘10 gündür belediye yönetiminde tıp ses yok’

Programın açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, “Kıymetli divan,kadın kollarımızın genel merkez başkanı,İl yönetim kurulu üyelerimiz,İlçe başkanlarımız,ilçe yönetim kurulu üyelerimiz,kadın ve gençlik kollarımızın fedakar mensupları,mahalli idareler seçimlerinde bizleri temsil edecek aday adaylarımız,değerli misafirler hepinize hoşgeldiniz diyorum ve sizleri saygıyla selamlıyorum.

Bugün 24 Aralık Pazar gününü idrak ettik. Aralık ayı “Divan Toplantımız” vesilesiyle sizlerle bir araya geldik. Bizleri biraraya getiren yüce Rabbimize hamd olsun.

Maden ocağında kaza! 2 madenci yaralandı Maden ocağında kaza! 2 madenci yaralandı

12 vatan evladımızın hain terör örgütünün saldırıları neticesinde şehit edildiği acılı ve bir o kadar da öfkeli günümüzde ÖNCELİKLE Rabbimden rahmet diliyorum,mekanları cennet olsun. Ruhları için el fatiha .14.12.2023 günü mecliste hakkı ifade ederken şehit düşen kıymetli abim Kocaeli Milletvekilimiz Hasan Bitmez’e bir kez daha Rabbimden rahmet diliyorum,mekanı cennet olsun.Şahsımın üzerinde çok emeği vardı , yakın ilişkimiz vardı çok üzgün olduğumu ifade etmek isterim.Lakin dava mukaddes,dava devamlılık ister,dava mücadele ister o nedenle çalışmalarımıza hız kesmeden devam etmek mecburiyetindeyiz.Önümüzde çok mühim olan 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi bulunmaktadır.Yaklaşık 90 günlük bir seçim takviminin işlemesi beklenmektedir. Genel Merkezimizle işbirliği halinde aday adaylarının başvurularının alınması,temayül yoklamalarının yapılması,ilgili isimler hakkında anketler yaptırılması,mülakatların yapılması bir kurumsal süreç yürütülmektedir. Çok yakın bir zamanda 17 belde ve 8 ilçe merkezinde adaylarımız ilan edilecek, belediye meclis üyesi adaylarımız,il genel meclis üyesi adaylarımız kamuoyu ile paylaşılacaktır.Biz Milli Görüşçüler için her seçim çok daha önemlidir.Bu seçimde en büyük başarılara imza atmak için takatimizin sonuna kadar çalışacağız.Zonguldak’lı kardeşlerimizi yaşanabilir Zonguldak ve yeniden büyük Zonguldak için Saadet Partili isimlere oy vermeye davet edeceğiz.İlimizin yakın gündeminde bir fevkani köprü meselesi vardı. Bizim değerlendirmemiz sonrası köprünün hurdası hem yerel hem ulusal basında ağırlıklı olarak işlendi.Şeffaf yönetim ,dürüst yönetim anlayışından çok uzak olan Zonguldak belediyesi 60 yıllık köprüyü herkesin gözü önünde yıkıyor, ortadan kaldırıyor ve sonuçta oluşan binlerce ton demir hurdasının değerini millet adına soruyoruz, kamu adına oluşan gelir ne oldu diye sorgulama yapıyoruz.10 gündür belediye yönetiminden tıp ses yok, derin bir sessizlik içerisinde”dedi.

Ekinci: ‘31 Martta yaşanılabilir Zonguldak için elimizle düzeltme imkanımız var’

Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci, “Zonguldak’ın değerli güneşlerine yaşanabilir Zonguldak haline getirecek olan milli görüşçülere selam olsun. Filistinde ki şehitlerimize ve vatan evlatlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Karlı yollardan geçerek buz dağları aşarak Karadeniz’in yamaçlı yolları aşarak kendimizi teşkilâtımızda bulduk. Hepimize Erbakan hocamızı tanımaya nasip etsin. Erbakan hoca öyle bir misyon veriyordu ki bütün insanlığın için saadeti için veriyordu. Bütün insanlığın saadeti için çalışıyor diyordu. Allah rahmet eylesin. 1993 ben bu yolda davaya başladığımızda şikayet edenlerin burada kalmadığını gördük. Hiç bir fitneye papuç bırakmayan bu yolun cihat yolu olduğunu refaha adil kılmayı sizlerle birlikte gördüm. Rabbime şükrediyorum ki beni sizlerle kardeş eylemiş. Ben Karadenizliyim. Mecliste İsraili kanayan yok. Bugün İsrail’i ciddi şekilde kınıyor. Kınamakla benim. Biz hükumetten kınamasını değil icraat yapmasını bekliyoruz. Mecliste 10 tane vekilimiz var. Yeni Hasanlar bitmez cümlesi hasanların Ahmetlerin bitmeyeceğini Allah’ın davasını bitmeyeceğini gördük. Biz laf ebeliği yapmayız. Bütün icraatları yerine getiririz. İsrail Cumhurbaşkanı cümlesi var. Bizim amaçlarımızın 20 yıl gecikmesine neden oldu. Ne kadar sızlansak da Erbakan hocasının cümlesi şuydu. Göbekten bağlı olanlar her zaman emir alırlar. Türkiye’de 81 ilin 923 ilçede 820 milyara ihtiyacı var. Türkiye’nin faizi 1 trilyon 220 milyar. Bizim faiz borcumuz 81 ilin 923 ilçenin borcunu faize veriyoruz. 14 Mayıs seçimlerinde ıskaladık. Türkiye’nin Cumhurbaşkanı yönettiğini biliyoruz. O zaman son çıkışı kaçırdık şimdi tali yol var. 31 Mart yerel seçimler var. 31 Martta yaşanabilir Zonguldak, elimizle düzeltme imkanını erişebileceğiz. Allah’ın ipine sım sıkı sarılın. Yaşanabilir Türkiye’yi Zonguldak’ta inşaa edeceğiz. Markete gittiğimiz de alışverişe gittiğimiz de bir paket bebek bezi bin lira olduğu ortamdan bahsediyoruz. Askeri ücret yaşamın minimum standartları anlamına gelir. Askeri ücretimiz ölmeyin sürünürdür. Türkiye’de orta sınıf yüzde 500’lik bir kayıp var. Bir kanadı manevi kalkınma bir kanadı maddi kalkınmadır. Bunun için bizim seferberlik ilan ederek 31 Martta başta A haber olmak üzere Trt bütün kanallarda şu cümlenin kullanıldığını Zonguldak başta olmak üzere 3 ilçesi Saadet Partisi aldı”dedi.

Dereli; ‘Zonguldak’ı kazanarak daha iyi yerlere getireceğiz’

Saadet Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Cem Dereli, “Süreç içerisinde inşallah birlikte olacağız. Bayanlara çok güvendiğimizi söyledik. Hanım kolları bu ateşin Türkiyede yerelde söz bulmasını bekliyorum. 31 Martta Zonguldak’ı kazanarak daha iyi yerlere getireceğiz. Allah nasip ederse desteklerinizi bekliyorum”dedi.

Whatsapp Image 2023 12 24 At 15.47.23

Ardından programın son bölümünde Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, Kadın Kolları Genel Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci’nin hediye ettiği Kadın Kolları rozetini taktı.

Program toplu hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Emre Can Bayram

I M G 3482