Zonguldak merdivenler şehri olarak da bilinir ve hatta Belediye bazı merdivenli yolları boya yapmak suretiyle güzelleştirerek halkın hizmetine de sunarak taktir almıştır.

Gelin görün ki, Zonguldak'ın göbeğinde bir merdivenli yol var ki aman Allah korusun ayağın kayıp ta düşersen dikenliğin içinde kendini bulursun. Bu yol hakkında bir kaç kez yazı yazmış ve Belediyenin dikkatini çekerek yapılmasını istemiştim, bu yoldan yukarı çıkmayan vatandaş çok azdır. Yani eski Çarşı karakolunun hemen bitişiğinden yukarı doğru çıkan bu yol Sağlık Müdürlüğü, TTK Genel Müdürlüğü ve hemen yukarısında Kız Meslek Lisesi ve Atatürk devlet Hastanesine giden kısaltılmış merdiven yoludur.

Çıkarken de inerken de çok dikkat etmek lazımdır çünkü yol dikine olarak parke taşlarla döşenmiş ve tehlike arzetmektedir. Kesinlikle buraya belediye müdahale etmeli ve çağa ve Zonguldak'a yakışır yeni bir merdiven yolu yapılmalıdır.

Gazipaşa’da olay! Çekiciye verecek param yok Gazipaşa’da olay! Çekiciye verecek param yok

Bir kere daha fotoğraflarla birlikte konuyu sayın Belediye yetkililerinin dikkatine sunuyorum. Yola doğru saçılan ve büyüyen dikenli yol insanlarımıza diken olarak batmasın.

Haber: Mustafa Emen