Zonguldak’taki bazı bürokratlar, Ramazan Bayramı’nda rotasyon hazırlıkları yapıyorlar.

Zonguldak’taki bazı bürokratların, görevlerinde zorunlu yer değişimi kapsamına tabi tutulma tedirginliği yaşadıkları öğrenildi.

Emeğin başkenti kömür kent Zonguldak’taki devlet kurumunda çalışan bazı üst düzey yöneticilerinin, 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin ardından rotasyona uğrama endişesinde oldukları, birbirleriyle de sıklıkla fikir yürüttükleri dilden dile konuşuluyor. 

Zonguldak'ta sevgi ve dayanışma... İrem ve Alimen'in mutlu günü Zonguldak'ta sevgi ve dayanışma... İrem ve Alimen'in mutlu günü

Ramazan Bayramı’nın ardından yaklaşık bir ay içinde rotasyonun hayata geçirileceği yönünde duyumlar aldıklarına dikkati çeken bazı bürokratların, hazırlıklarını da yaptıkları öğrenildi.

ROTASYONA SÜRPRİZ İSİMLER

Bu arada rotasyona bürokratlardan sürpriz isimlerin dahil olacağı ifade edildi.

ROTASYON NEDİR?

Devlet memurlarının, kurumlarının başka yerlerdeki birimlerine atanmak suretiyle yer değiştirmesi mümkün olmakla birlikte, bu yer değişiklikleri bazen kurumların takdiriyle olurken bazen de zorunlu yer değiştirme (rotasyon) uygulamaları kapsamında gerçekleşmektedir.

HABER: ORHAN AKYÜZ