AK Parti Devrek İlçe Başkanı İsmail Cinbir, sel felaket sonrasında Çaydeğirmeni Belediyesi'ne 300.000 TL(ÜÇYÜZBİN)  Devrek Belediyesi 'ne 750.000TL (YEDİYÜZELLİBİN) olarak ödemeler banka hesaplarına yatırıldığını müjdesini verdi.

Başkan Cinbir açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Güneşi gören oraya koştu! Güneşi gören oraya koştu!

“AFAD'TAN BELEDİYELERİMİZE DESTEK

DEVAM EDİYOR...

YAŞANAN SEL FELAKETİ SONRASI BAŞLATILAN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR..

Geçtiğimiz aylarda meydana gelen son yılların en büyük sel felaketinin yaşandığı Devrek'imizde Belediyelerimiz ,Köy Hizmetlerimizin ve DSİ ekiplerimizin yoğun çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Yaşanan sel felaketinde başta Karşıyaka Mahallemiz olmak üzere ilçemizin önemli bir kısmı selden etkilendi. Olayın yaşandığı ilk andan itibaren Devletimiz tüm imkanlarıyla Vatandaşımızın yaralarını sarmanın gayreti içinde olmuştur.

Sel felaketi sonrası oluşan zararlara 

destek olabilmek için İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya'nın talimatları ile Afad Başkanlığımız tarafından Esnaflarımıza ve Hane Halkımıza ödemeler  Ziraat Bankası üzerinden  gerçekleştirildi ve hala ödemeler devam ediyor. Ayrıca afetten etkilenen Çaydeğirmeni Belediyemize 3.000.000 TL (ÜÇ MİLYON ) ve

DEVREK BELEDİYEMİZE  7.500.000 TL (YEDİ MİLYON BEŞYÜZBİN)  olmak

Üzere Afad tarafından %10 'luk ilk dilim Çaydeğirmeni Belediyesi'ne 300.000 TL(ÜÇYÜZBİN)  Devrek Belediyesi 'ne 750.000TL (YEDİYÜZELLİBİN) olarak ödemeler banka hesaplarına yatırıldı.

Dsi Tarafından projelendirilen Çomaklar 

Deresi ve Devrek Çayı ıslah çalışmalarının 

En kısa zamanda başlanacağınıda ifade etmek istiyorum. 

Bu vesileyle tüm vatandaşlarımıza tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum Rabbim'den  birdaha böyle felaketler yaşatmamasını temenni ediyorum”dedi.

Emre Can Bayram