Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt yapmış olduğu gaflara bir yenisi daha eklendi. 2009 yılında sosyal medyasından Galatasaraylı taraftarlara salak diyen Çetin Bozkurt belli ki bu söylemiyle Galataaraylı taraftarları daha da kızdıracağa benziyor.

“SAL*K LAN BU GALATASARAYLILARIN HEPSİ”

Çetin Bozkurt 2009 yılında yapmış olduğu bir paylaşımda; “Hey Morlar. Biz sizin kocanızız. Biz ne dersek o olur. Galatasaraylıların sal*k olmasını kabulleniyorum. Bu iki dostumun bu kadar sal*k olmasını kabullenemiyorum. Tipik Galatasaraylılık hastalığı. Baliç kefen giyerim Galatasaray forması giymem demişti. Bunu sonra kendisine hatırlattıkları zaman verdiği cevap harikaydı. Ben sözümün arkasındayım. Öldümde ondan giyiyorum demişti. Sal*k lan bu Galatasaraylıların hepsi” dedi.

Zonguldak Tabipler Odası Başkanı Eksal Kargı oldu! Zonguldak Tabipler Odası Başkanı Eksal Kargı oldu!

“ÇOK ŞANSLISINIZ. MHP’Lİ, AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANINIZ OLSA ŞİMDİ CAMİDEYDİNİZ”

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt yakın zamanda da içki masasında alkol alırken yaptığı konuşma kısa sürede sosyal medyada milyonlarca kişinin tepkisini çekmiş daha sonra paylaştığı videoyu silmek zorunda kalmıştı.

Zonguldak’ın Devrek ilçesi Belediye Başkanı CHP'li Çetin Bozkurt, beraberinde CHP’li Belediye Meclis Üyesi Gökhan Göktepe ve bazı partililerle alkollü bir mekana gidip içki içmiş ve ilerleyen saatlerde müzik eşliğinde eğlenirken masasındaki partililere dönüp "Çok şanslısınız. MHP'li, AK Partili bir belediye başkanınız olsa şimdi camideydiniz" demiş o anlar aynı masada oturan bir partili tarafından cep telefonu ile kaydedilip sosyal medya hesaplarında paylaşılmıştı 

.