Kilimli Sahil yoluna geçtiğimiz senelerde yapımına başlanmış ve yol asfaltlanarak çift şeritli olarak tamamlanmıştı.  İlk başta her şey yolunda gitmiş ve deniz sahil boyunca irili-ufaklı kaya ve taşlarla doldurulmuştu. Tamamlandığında mükemmel bir görüntü ortaya çıkmış ve herkes sevinmişti ancak yüklenici firmanın sahil yoluna döşediği taşlar Karadeniz’in o büyük hırçın dalgalarına dayanamayınca sahili yolunu yerle bir etmişti.

Fırtına ve azgın koca dalgalarla hiddetlenen Karadeniz intikamını almış ve “Benim düzenimi bozarsanız bende sizin düzeninizi bozarım” dercesine harcanan milyonlarca parayı darmadağın etmişti. Hal böyle olunca ortaya çıkan korkunç manzara karşısında tüm hesaplar sil baştan yapılmaya başlandı.

Çift yönlü yoldan eser kalmayınca geçici olarak tek yönden açılan sahil yolu halen bu şekilde Uzunkum bitiminden Kilimli ilçesine kadar devam ediyor. Şu fotoğrafın görüntüsüne bir bakın ve fotoğrafın nasıl konuştuğuna sizler karar verin. Ne diyor fotoğraf.

“Hay sizin yapacağınız yolun içine. Bu kadar parayı resmen yola değil denize döktünüz. Yazık değil mi harcanan paralara.” demiyor mu?

Ne demeli. Devletin parası deniz yiyen de deniz…

FOTOĞRAFLAR KONUŞURSA

HABER: MUSTAFA EMEN

Şehit annesi gözyaşlarına hakim olamadı! Şehit annesi gözyaşlarına hakim olamadı!