Köylerdeki su sorunu için hafta sonu operasyonu! Kravatlı, talimatıyla yeni motor takıldı... Köylerdeki su sorunu için hafta sonu operasyonu! Kravatlı, talimatıyla yeni motor takıldı...

Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Gelik beldesinde bulunan Derinsu Madencilik işçileri yaklaşık 50 gündür maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle eyleme hazırlanırken Derinsu Madencilik’ten açıklama geldi.

Konu ile ilgili açıklama yapan firma; Bazı yayın organlarında çıkan haberlere ilişkin basın açıklamamızdır. Herkesçe bilindiği gibi madencilik sektörü ekonomik dar boğazdan geçmektedir. Sektörde bulunan birçok firmada olduğu gibi şirketimizde de ödemelerde aksaklıklar olduğu doğrudur ancak işçilik ödemeleri her zaman firmamız için öncelik teşkil etmektedir. Haberlerde çıkan maaş alacağı şubat ayın maaşına ilişkin olup maaş ödeme tarihi tüm çalışanlar tarafından da bilinmekte olan takip eden ayın 20. günüdür. 20.03.2024 tarihinde ödenmesi gereken maaş ödemeleri hakedişlerimizde yaşanan gecikmeden dolayı ödenememiş olup 25.03.2024 tarihinde tüm maaşlar ödenecektir” denildi.