Zonguldak’ta değişim rüzgârları esmeye başladı. Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ın en önemli projelerinden biri olan sahil yolu projesinde yetkili olan firma ilk çakışmalarına başladı.

Öncelikle proje içinde kalan yerler yıkıldı ve daha sonra yapılacak olan alanı bariyerlerle kontrol altına alan ve çevirme yapan firma elemanları daha sonraki çalışmalarına başlayacak. Yapılan hazırlıkları göz ucuyla izlemeye başlayan vatandaşların ise heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı.

1 seneyi aşacak olan çalışmalarda proje tamamlandığında Zonguldak yepyeni ve muhteşem bir sahil yoluna kavuşmuş olacak ve halk çocuk çocuğuyla birlikte güzelliklerle donatılan yeni sahilde gezmenin kafasına göre eğlenmenin keyfini çıkaracak.

Zonguldak halkı Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın verdiği sözleri tutmaya başlamasından dolayı da memnuniyetlerini ifade ederek projenin tamamlanmasını da dört gözle bekliyor.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, görsel olarak içimizi aydınlatan bu proje gerçekten Zonguldak’ı bambaşka bir görüntüye kavuşturacak. Sizce de öyle değil mi?

FOTOĞRAFLAR KONUŞURSA

HABER: MUSTAFA EMEN

 

Tahsin Erdem ne yapacak? Tahsin Erdem ne yapacak?