Batı ve Orta Karadeniz'de plankton patlaması! Deniz turkuaza döndü, şimdi ne olacak? Batı ve Orta Karadeniz'de plankton patlaması! Deniz turkuaza döndü, şimdi ne olacak?

Bu arada kimse “Bu ülkede darbeler geçti… Bir daha darbe olmaz, izin vermeyiz” gibilerinden edebiyat parçalamasın… Bize “Bastonunu attırmamaya” yeminli dış güçlerin her an ne yapacağı belli olmaz!

Boşuna 1980 darbesi sonrası, “Türkiye’yi yatağa düşecek kadar hasta, bastonunu atacak kadar iyi yapmayız” demediler… Niyet zaten belli… 104 emekli amiralin imzaladığı bildiriye niye şaşırıyor ve kızıyoruz ki!
Montrö Boğazlar Sözleşmesi’yle ilgili tartışmaların ardından ‘bildiri’ yayımlayan 104 emekli amirale başlatılan soruşturma kapsamında harekete geçilmiş… Bugün gözaltı, yarın serbest olurlar… Sınırımızda PKK’nın komşumuz olmasında hiçbir beis görmeyen Zonguldak’ta da 2008-2010 yılları arasında görev yapan Türker Ertürk’ün arasında bulunduğu kişiler(Komutanlar diyemedim) yine niyetlerini ortaya koyacaklardır… Niyet hep belliydi, şimdi de belli… Önemli olan akıbet… Bunun için de bu hareketlerin Recep Tayyip Erdoğan veya Ak Parti hükümetine değil de ülkemize zarar vereceği bilincinin oturması lazım… Erdoğan düşmanlığının aklın önüne geçmiş olması gelinen noktanın vahametini de ortaya seriyor… Bu arada kimse “Bu ülkede darbeler geçti… Bir daha darbe olmaz, izin vermeyiz” gibilerinden edebiyat parçalamasın… Bize “Bastonunu attırmamaya” yeminli dış güçlerin her an ne yapacağı belli olmaz! Bazen dini, bazen milliyetçi, bazen de başka başka değerleri kullanarak karşımıza çıkabilirler… O nedenledir ki; Biz uyanık olalım, bir olalım… Kurulan oyunu bozmanın yolu buradan geçer…   *** [ilgiliMakale icerik_id="23299"]