Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’a seslenerek nezaman başlayacaklarını sordu. 

Başkan Zaimoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Değerli basın mensupları.

Bugün Zonguldak merkezinde gezdiğimizde Zonguldak Belediyesi'nin bir botlarda afişlerini görüyoruz burada çok enteresan ve gülünç bir olay var.

2019 Mart ayından bu zamana kadar Zonguldak'ta belediye başkanlığı yapan sayın Selim alan daha yeni başlıyoruz diye bir bilboartlar hazırlatmış.

5 senedir belediye başkanlığı yapan bir kişi hala daha başlamamışsa bir şeyler yapmamışsa daha yeni başlıyorsa GEÇMİŞ OLSUN ZONGULDAK.

O zaman adama sorarlar bir 5 sene sonra yine yeni başlıyoruz diye afişlerle mi karşılaşacağız.

Sayın başkana şunu sormak istiyorum sahi ne zaman başlayacaksınız siz çoktan başlamış hizmet etmiş Zonguldak'a bir şeyler yapmış olmanız gerekmiyor muydu.

Eski sevgili terörü! Aracına bomba düzeneği kurdu Eski sevgili terörü! Aracına bomba düzeneği kurdu

Gerçekten son günlerde çok güzel itiraflarla karşılaşıyoruz AKP'nin yetkilileri seçimi kazanamayacaklarını itiraf ediyorlar ittifak aradıklarını veya ittifak sağlamaya çalıştıklarını beyan ediyorlar AKP'nin Belediye başkanı 5 senedir hiçbir şey yapmadığını bilboard ve afişlerde itiraf ediyor daha yeni başlıyoruz afişleriyle Zonguldak'ı donatıyor hemde belediyenin parasını çarçur ederek...

Buradan anlaşılan bizim daha siyaset yapmamıza gerek yok seçimlerin galibinin biz olduğumuzu kendileri zaten ilan etmişler kendilerine teşekkür ediyoruz”dedi.

Emre Can Bayram