Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde, Sanayi Sitesi mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, bir Tofaş marka otomobilin beton direğe çarpması sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 2'ye yükseldi. Olayda ağır yaralanan 4 günlük bebek yaşam mücadelesini kaybederken, kazanın diğer kurbanları ise sürücü Müzeyyen Kapıcı ve kızı Fatma Kırdı oldu.

Otomobil Beton Direğe Çarptı

Dün gerçekleşen kaza, Müzeyyen Kapıcı'nın kullandığı 37 AC 570 plakalı Tofaş marka otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldi. Araç, yol kenarındaki beton direğe çarparak ağır hasar aldı.

Annesi ve 4 Günlük Bebek Hayatını Kaybetti

Kazada sürücü Müzeyyen Kapıcı, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Devrekani Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kızı Fatma Kırdı ile 4 günlük torunu da ağır yaralı olarak Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kastamonu'da yol sular altında kaldı! Kastamonu'da yol sular altında kaldı!

Bebek Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Kastamonu'da tedavi altına alınan 4 günlük bebek, yoğun bakımda yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşam mücadelesini kaybederek hayatını kaybetti. Bebeğin annesi Fatma Kırdı ise ileri tetkik ve tedavi için Zonguldak'a sevk edildi.

İHA

Kastamonu Haberleri