Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Zonguldak Ziyareti: Vatandaşlarla Vedalaşma!

Zonguldak Belediyesi ziyareti gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentten ayrılmadan önce sıcak anlar yaşadı.

AK Gençlikle Samimi Anlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zonguldak Belediyesi ziyareti sonrasında AK Gençlik üyeleri ile bir araya gelerek fotoğraf çektirdi. Gençlerle samimi anlar yaşayan Erdoğan, bu anıyı ölümsüzleştirdi.

Recep Tayyip Erdoğan

Kentin Nabzını Duygusal Anlarla Tuttu

Fotoğraf çekiminin ardından Cumhurbaşkanı, kentteki esnafları ve vatandaşları selamlayarak duygusal anlar yaşadı. Kendisine gösterilen ilgi ve sevgi karşısında tebessümle karşılayan Erdoğan, kentteki herkesle tek tek vedalaştı.

Kentten Ayrılışın Gökyüzünden Görüntüsü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentten ayrılmadan önce helikoptere binerek vedalaştı. Kentin üzerinde tur atan helikopter, gökyüzünden ayrılışın etkileyici görüntülerini oluşturdu.

Birliktelik Mesajları

Erdoğan'ın Zonguldak ziyareti, sadece resmi bir gezi olmanın ötesinde bir toplumsal etkileşimi de beraberinde getirdi. Vatandaşlarla olan samimi diyalogları, birliktelik mesajlarıyla dolu bir ziyaretin habercisi oldu.

“Kayıt dışı istihdam yüzde 30’lara kadar düşmüştür” “Kayıt dışı istihdam yüzde 30’lara kadar düşmüştür”

Kentteki Son Durum

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Zonguldak'tan ayrılmasının ardından kentteki güncel durum ve gelişmeler, halkın ilgisini çekmeye devam ediyor.

Emre Can Bayram

Zonguldak Haberleri