" width="560">

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın özel talimatı ve kendi belirlediği yere yapılan Zonguldak Merkez Cami, dron ile görüntülendi...

 

Zonguldak Merkez Cami, ihtişamıyla yükseliyor

 

Yetkililere çağrıda bulundu! Uyarıyoruz Yetkililere çağrıda bulundu! Uyarıyoruz
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın özel talimatıyla bizzat kendisinin belirlediği alana yapılmaya başlanan Zonguldak Merkez Camide çalışmalar hızla devam ederken son durum Karaelmas TV’nin dronuyla görüntülendi.

  • Merkez Cami, Zonguldak’ın merkezinde uyuşturucu başta olmak üzere kötü alışkanlıkların merkezi konumundaki Karakum denilen mevkide yapılması ve 8 bin metrekarelik otoparkı ile kentin en büyük sorunu haline gelen otopark sorununa çare bulması açısından ayrı önem taşıyor.

  • Selatin Camileri modelinde iddialı camilere imza atan Güryapı tarafından yapılan Zonguldak Merkez Cami; peyzaj alanı dahil 10 bin metrekarelik alana yapılan cami, 2 bin 500 metre karelik alana konuşlandırılacak 4 bin kişi kapasitesinde olacak. 4 Minareli olarak yapılan camide ayrıca 150 metre karelik sohbet evi olacak.

  • Ortalama 90 kişinin tatiller dahil her gün çalıştığı Çamlıca Caminin ve Mimar Sinan Caminin çizimini yapan mimar tarafından çizilen projenin 2021 yılı Ramazan ayına yetiştirilmesi hedefleniyor.