Petrol Üretiminde Büyük Artış

Gabardaki petrol üretiminin 35 bin varili geçtiğini ve ülkenin petrol üretimindeki potansiyelinin arttığını belirtti. Erdoğan, çalışmanın azimle ve kararlılıkla sürdürüldüğünü vurgulayarak, hedeflerinin 100 bin varile çıkarmak olduğunu açıkladı.

Çalışmanın Önemi ve İstihdam Olanakları

Petrol üretimindeki artışın önemine değinen Cumhurbaşkanı, bu çalışmanın istihdamı da artırdığını ve ülke ekonomisine katkı sağladığını ifade etti. Azimle çalışan herkesin bu potansiyelden faydalanabileceğini belirten Erdoğan, enerji sektöründeki gelişmelerin ülkenin geleceği için önemli olduğunu vurguladı.

Madencilik ve Diğer Kaynaklara İlişkin Taahhütler

Erdoğan, sadece petrol değil, maden ve diğer kaynaklar konusunda da yeni müjdeler vermeyi hedeflediklerini dile getirdi. Yeraltı ve yerüstü kaynakların korunması ve kullanılmasının önemine değinen Cumhurbaşkanı, bu konuda kararlı olduklarını ve engellemelere müsaade etmeyeceklerini açıkladı.

Önder Alkan’ın mutlu günü Önder Alkan’ın mutlu günü

Zonguldak'ın Önemi ve Miting Maratonu

Zonguldak'ın stratejik önemine değinen Erdoğan, yerel seçimler öncesinde miting maratonunu Zonguldak'ta başlattıklarını belirtti. Halktan bu önemli döneme destek vermelerini isteyen Cumhurbaşkanı, "Bunu kıymetini bilin" diyerek Zonguldak'a verdiği önemi vurguladı. Yarın Tekirdağ'dan devam edeceklerini söyleyerek, miting maratonunun önemini vurguladı.

---

EMRE CAN BAYRAM