Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, "CHP'den devraldığımız borçlar 250 milyon lirayı aştı" Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, "CHP'den devraldığımız borçlar 250 milyon lirayı aştı"
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözüne sahip çıkamayan milletvekillerine; CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN UTANIN!  
  • 2012 yılından 2019 yılına kadar Bakanlar, THY Genel Müdürleri söz vermesine rağmen başlamayan THY’nın Zonguldak seferleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 4 Mart 2019 tarihinde Zonguldak’a geldiğinde verdiği sözle 12Mayıs 2019 tarihinde başlamıştı.
  • Zonguldak Platformu ve Avrupa Zonguldaklılarının yoğun çabasıyla uçuşların başladığı Zonguldak Havaalanında pisti de bir talimatıyla uzatan ve genişleten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözüne rağmen THY uçuşlara başlamadı. Kastamonu’da siyasetçilerin baskısıyla THY uçarken Zonguldak’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözüne rağmen siyasetçilerin baskı yapmaması nedeniyle THY yönetimi pisti ve corona virüsü bahane ederek iptal ettiği uçuşlara bir türlü başlamadı.
  • Zonguldak, Bartın, Karabük bölgesiyle, İstanbul aktarmalı Zonguldak’a gelen Almanya hariç yurt dışında yaşayan bölge insanı ile iş dünyasının başlaması için sabırsızlandığı İstanbul-Zonguldak uçuşları, 2019 yılında doluluk rekoru kırmıştı. İstanbul-Zonguldak seferleri iptallere rağmen yüzde 70 civarında dolulukla uçarken yurt içi ve yurt dışına transfer(Aktarma) uçuşlarda Türkiye ortalaması olan yüzde 35’in üzerine çıkılarak yüzde 65-70 düzeyiyle rekor kırılmıştı.
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2 Yıl önce geldiğinde söz verip başlattığı THY seferlerine sahip çıkamayıp iptal olmasına göz yuman Zonguldak, Bartın, Karabük Milletvekillerine soruyoruz… Milletin yüzüne bakabiliyorsunuz da 4 Haziran Cuma günü Zonguldak’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yüzüne nasıl bakacaksınız?
  OSMAN SAV’IN YAZISINDA…