CHP Kilimli Belediye Başkan Adayı Sarıal'dan sert sözler! Bu sözler kime? CHP Kilimli Belediye Başkan Adayı Sarıal'dan sert sözler! Bu sözler kime?
İçinde 153 STK'yı barındıran Zonguldak Platformunun topladığı 40 bin imza ile gündeme gelip 2 Ağustos 2013 tarihinde ilk kazması vurulan Zonguldak-Filyos sahil yolunun Zonguldak-Kilimli arası bitmek üzereyken Kilimli - Filyos arasındaki Kilimli-Muslu bölümü için müjde geldi.  Mithatpaşa Tünellerinin hızlanması ve Kilimli-Filyos arasındaki tünel ve yolun bir an önce başlaması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bizzat görüşen Ak Parti Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Muammer Avcı, sosyal medya hesabından Kilimli-Muslu bağlantı yolunun başlama tarihini 1 Ekim 2021 Cuma günü olarak açıkladı. Avcı, 4 Haziran 2021 tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Zonguldak'a geldiğinde Kilimli-Filyos yolunu görüşmüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan da, "Başladığımız hiç bir işi yarım bırakmadık" mesajı vererek Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu'na konuyla ilgilenmesi talimatını vermişti.  Avcı'nın sosyal medya hesabında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile son geldiğinde Kilimli-Filyos için görüşürken çekilen fotoğrafıyla paylaşılan mesajı şöyle;
"ÇOK KIYMETLİ VE SAYGIDEĞER CUMHURBAŞKANIMIZ;
04 Haziran 2021 tarihinde Şehrimizi ziyaretinizde sunumunu yaparak talep ettiğimiz, sizin de uygun görüp, Ekonomik olarak bizleri özlediğimiz yıllara döndürecek, Zonguldak ‘ımızı Kuzeyin yıldızı konumuna taşıyacak, Doğalgaz ve Filyos Endüstri bölgesiyle buluşturacak, ZONGULDAK FİLYOS SAHİL YOLU projesinin Kilimli - Muslu bağlantı yolu ihalesinin müjdesini aldık.
01 EKİM 2021 Cuma günü kazmayı vuruyoruz inşaAllah.
ZONGULDAK’ A NE KADAR DEĞER VERDİĞİNİZİ BİLİYORUZ, BUNU BİR KEZ DAHA GÖSTERDİNİZ.. SİZLERE SAYGILARIMIZI ARZ EDİYOR VE ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ.
ALLAH CC SİZDEN RAZI OLSUN."