Solingen'de yeniden alevlenen nefret! Almanya'da Türk aileye saldırı! Solingen'de yeniden alevlenen nefret! Almanya'da Türk aileye saldırı!
Deniz kıyısına kullanamayan tek il; Zonguldak! ÇÖPLÜK İÇİNDE TURİZM!
  • Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak kentinde turizmin önemini ve potansiyelini her fırsatta söylerken “Denize nazır” çöplük alanı ve hala daha denize akıtılan lağımlarla Zonguldak’ın turizmin önemli etkenlerinden olabilecek deniz turizmine balta vuruluyor.
  • Zonguldak’ın Ereğli, Bartın’ın Amasra ilçelerinde tekne gezintileri başta olmak üzere kıyı şeridindeki turizm gelişirken Zonguldak merkezde bu alanda büyük eksiklik yaşanıyor. Tekne gezintinin bile yapılamadığı kıyı şeridinde Zonguldak, Kozlu ve Kilimli ilçe belediyeleri bu yönde atılan adımların önünü açmıyor.
  • Her seferinde “Yaşanabilir Zonguldak” sloganı ile yola çıkan belediye başkanlarının Zonguldak’a ayrı bir katma değer katıp kentte yaşayanlara yeni ve cazip sosyal alan oluşturacak, ayrıca deniz turizmi ile ekonomiyi de canlandıracak tekne turlarının önünü açacak adımlar atması bekleniyor.
İREM KARAGÖZ