Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Nebioğlu beldesinde, 2024 yılında gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Yerel Seçimi öncesi Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Belediye Başkan adayı belirlendi. CHP'den Nebioğlu beldesine Belediye Başkan Aday Adayı olan Çetin Verim'in adaylığı kesinleşti.Chp'nin Nebioğlu Belediye Başkan Adayı Belli Oldu (4)

Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi, Ziraat Odası Meclis Başkan Yardımcısı, Market ve Tavuk Çiftliği İşletmecisi İş adamı Çetin Verim, CHP'nin Nebioğlu beldesi belediye başkan adayı olarak seçmenlerin karşısına çıkacak. Parti içinde yapılan değerlendirmeler sonucunda Verim'in adaylığı resmiyet kazandı.

İl Sağlık Müdürlüğü'nün Acı Kaybı...Saim Köktürk vefat etti... İl Sağlık Müdürlüğü'nün Acı Kaybı...Saim Köktürk vefat etti...

Chp'nin Nebioğlu Belediye Başkan Adayı Belli Oldu (1)

Nebioğlu beldesinde uzun yıllardır ticaret, sanayi ve tarım alanlarında aktif olarak faaliyet gösteren Çetin Verim'in, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan seçimlerde beldesine hizmet etmek adına Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağını taşıyacak olması, bölge halkı tarafından ilgiyle karşılandı.

Chp'nin Nebioğlu Belediye Başkan Adayı Belli Oldu (3)

HABER MERKEZİ