Zonguldak’taki bazı mahalle muhtarları, Zonguldak Maden Makinaları İmalatçıları Derneği’nin (MAKZON) Kümelenme Projesi’ni iptal ettirdikleri için yerel seçimlerde CHP’ye oy vermeyeceklerini bildirdiler.

Çınartepe Mahallesi Muhtarı Okan Girgin, Asma Mahallesi Muhtarı Gürbüz Kuğu ile Baştarla Mahallesi Muhtarı Mehmet Özçıkrıkçı’nın da hazır bulunduğu bölgelerindeki atıl durumda görülen Üzülmez Kok Fabrikası’nın karşısında gazeteci Orhan Akyüz’e yaptığı açıklamada, Mithatpaşa ve Karaelmas muhtarlarıyla birlikte bir bütün olarak istişare ettiklerine dikkati çekti.

WhatsApp Image 2023-10-27 at 16.18.56

‘’KENDİNİ BİLMEZ BAZI CHP’LİLER, TERBİYESİZLİK YAPARAK BU BÖLGEMİZİN SONUNU OLUŞTURDULAR’’

Kilimli’de şok! Ceset bulundu Kilimli’de şok! Ceset bulundu

Muhtar Girgin, şu ifadeleri kullandı:
‘’Ancak kendini bilmez bazı CHP’liler ve aynı partiye mensup belediye meclis üyeleri, terbiyesizlik yaparak bu bölgemizin sonunu oluşturdular.
Neymiş, (buraya bu yatırımlar getirilmemeli, buraya bu sanayi olmazmış, rant varmış.) Yani bunu diyen Deniz Yavuzyılmaz milletvekilimiz (CHP Zonguldak Milletvekili)... 
Çok güzel proje olan MAKZON’un önüne kendilerini bilmez edepsiz, hiçbir şey bilmez, her şeye ‘hayır’ diyen, rant diyenler barikat oluşturarak engellediler. Şimdi kına yaksınlar. Kardeşim Ahmet yapsın, Mehmet yapsın, birileri yapsın da millet ekmek yesin.’’

HABER-FOTOĞRAF: ORHAN AKYÜZ