Zonguldaklı minikler Kırıkkale’de Zonguldak’ı gururlandırdılar! Zonguldaklı minikler Kırıkkale’de Zonguldak’ı gururlandırdılar!

"Nergiz Kartal, CHP'den Ayrıldı: 'Emek ve Çabalarım Görülmedi'"

Kurucaşile'de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan aday adayı Nergiz Kartal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile partisinden istifa ettiğini duyurdu. Kartal, ilçede gerçekleşen önseçimde Uğur Güneş'in CHP üyelerinin büyük desteğiyle 1. sırada seçildiğini belirterek Güneş'e başarılar diledi.

İstifasının nedenini açıklayan Kartal, 15 yıldır AKP'yi destekleyip oy verenlerle il başkanlığını aşamadığını, emek ve çabalarının görülmediğini ifade etti. Ayrıca, CHP'yi ilçede var kılma çabası gösterdiğini ancak çabalarının anlam ifade etmediğini düşündüğünü belirterek sağlığından, duygularından, zamanından, kişiliğinden ve maddiyatından ödün vererek bu kararı aldığını vurguladı.

Nergiz Kartal, aylık bir süre boyunca kararını düşündüğünü ve il başkanına olan sözlerini yerine getirmediği için üzmemek adına istifasını açıkladığını belirtti. Kartal, mesajını "Herkesin yolu açık olsun." ifadeleriyle tamamladı.