Zonguldak'ta Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı'nda bugün Devrim Dural başkanlığında önemli bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantının ana gündem maddesi, yaklaşan yerel seçimlere yönelik stratejiler ve aday belirleme süreci oldu.

Toplantıya, Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem'in yanı sıra önceki dönem il başkanları Halil Furat, Ertuğrul Koltuk, Fikret Zaman, Yavuz Boz, Ahmet Altun, Hakkı Güney, Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, önceki dönem Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Belediye Başkan Aday Adayı Fırat Birkan ve önceki dönemlerde görev yapmış yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı.

Toplantıda, yerel seçim stratejileri, aday belirleme süreci ve parti içi koordinasyon konularında geniş kapsamlı bir değerlendirme yapıldı. Katılımcılar, Zonguldak'ın sosyo-ekonomik dinamikleri ve yerel sorunları üzerinde odaklanarak, seçim kampanyası için etkili bir strateji oluşturmayı amaçlayan görüş ve önerilerini paylaştı.

TTK’dan avuç içi makine ihalesi... TTK’dan avuç içi makine ihalesi...

Yerel seçimlere yönelik planlamaların daha da detaylandırılacağı belirtilen toplantı, CHP'nin Zonguldak'taki seçim hazırlıklarını hızlandırmak adına önemli bir adım olarak kayıtlara geçti.