Başkan Dural 2024'e girerken parti olarak hedeflerini paylaştığı bir yeni yıl mesajı yayımladı.

"Saygıdeğer hemşehrilerim, 2023 yılını bitirip 2024 yılına gireceğimiz bugün yeni yılınızı en içten duygularımla kutluyorum. 2023 yılı Türk ulusu için çok özel bir yıldı, kurucusu olduğumuz Türkiye Cumhuriyeti’nin ve partimizin 100. yılını kutladık, 1 asrı geride bıraktık. Nice 100 yılları millet olarak barış, huzur, mutluluk ve başarılarla dolu bir şekilde geçirmek en büyük arzumuzdur. 6 Şubat 2023’te yaşadığımız asrın felaketi onbinlerce insanımızın yaşamını kaybetmesine, yüzbinlerce insanımızın evini, işini ve yakınlarını kaybetmesine sebep oldu. Yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet diliyorum, ruhları şad olsun. Geride bıraktıkları yakınlarının yaralarını sarmak konusunda depremin üzerinden neredeyse 1 yıl geçmesine rağmen yeterince mesafe malesef kat edilememiştir. Kışın ortasında depremzedelerimiz hala çadırlarda, konteynırlarda yokluk içinde hayata tutunmaya çalışmaktadır. Allah’tan bu ulusa bir kez daha böyle büyük bir acı yaşatmamasını dilerim. 

Bütün dünyanın sadece seyrettiği Gazze’de binlerce günahsız çocuk ve kadın katledilmektedir. İsrail tam anlamı ile bir soykırım yapmaktadır. Diğer destekçi devletler gibi bizim devletimiz de kınama mesajları ile yetinmekte ve ticari ilişkilerini sürdürmektedir. Bölgenin en güçlü devleti olan Türkiye’nin yapması gereken bu soykırımı durdurmak için, barışın temininde inisiyatif almaktır. Türkiye Cumhuriyeti ‘Yurtta sulh, cihanda sulh.’ diyen Atatürk’ün kurduğu devlettir. 
22-23 Aralık tarihinde gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybeden 12 şehidimizi bu vesile ile tekrar rahmetle ve minnetle anıyorum.  Ruhları şad olsun. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Bu ulusun birliğini, bütünlüğünü yok etmeye kimsenin gücü yetmemiştir ve yetmeyecektir. 2024’ün terörün ve savaşların son bulduğu bir yıl olmasını en içten duygularımla diliyorum. 

Cumhuriyet Halk Partisi olarak 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde tüm adaylarımızla halkımıza umut olacağız. Zonguldak il bazında, yöresinde sevilen, hayalleri, umutları ve projeleri olan, sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket eden, kimseyi ayrıştırmayan, parçalamayan, birleştiren bir zihniyet ile tüm halkımızı kucaklayacak bir siyaset anlayışı ile halkımıza dokunan adaylarımız ile hareket ederek halkımıza umut olmaya devam edeceğiz. 

Asırlık ağaçla ilgili açıklama! Asırlık ağaçla ilgili açıklama!

2024 yılının şehrimize, ülkemize ve halkımıza bolluk, bereket getirmesini diler, bu vesile ile herkesin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım." şeklinde paylaşım yapan başkan Dural yeni yılı kutladı.

HABER MERKEZİ