Kdz.Ereğli Belediyespor taraftarlarından “Satılmış Ankara” tezahüratı! Kdz.Ereğli Belediyespor taraftarlarından “Satılmış Ankara” tezahüratı!

CHP Zonguldak'ta Murad'ına erdi...

CHP Zonguldak İl Başkanlığı için 5 ile başlayıp kongre günü 2'ye düşen adaylar arasından sıyrılan Murat Pulat, CHP Zonguldak İl Başkanı oldu

Yaklaşık bir aydır Hakkı Güney, Murat Pulat, Osman Yayla, Tahsin Erdem, Turhan Oral'ın yarışta olduğu CHP Zonguldak il Başkanlığında kongre günü aday sayısı ikiye düştü. Hakkı Güney ile Murat Pulat arasındaki yarışta kazanan Murat Pulat oldu. Murat Pulat 250, Hakkı Güney 210 oy aldı.

Mevcut ve eski milletvekilleri ile beleediye başkanlarının açık açık kime destek verdiklerini beyan ettikleri seçim sürecinde Harun Akın ile Şerafettin Turpcu çekkişmesi olarak da adlandırılan yarışta Harun Akın'ın desteklediği Hakkı Güney kaybederken Turpcu'nun destek verdiği söylenen Murat Pulat kazandı. Dengeyi Turhan Oral'ın kongreden bir gece önce yapılan ayak oyunları nedeniyle yarıştan çekilmek zorunda kalması değiştirdiği belirtildi. 

Sonuçların açıklanmasının ardından Hakkı Güney ve beraberindeki ekip Murat Pulat ve ekibini tebrik etti.