Cumhuriyet Halk Partisi Teşkilatı tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi.

Parti binasında düzenlenen bayramlaşma törenine, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Milletvekili Eylem Ertuğrul, CHP İl Başkanı Devrim Dural, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem , meclis üyeleri ve partililer katıldı. 

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Devrim Dural, “Tüm hemşirelerimizin Zonguldaklıların mübarek ramazan bayramını kutluyorum. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bütün halkımıza saygılar sevgiler sunuyorum. Seçimlerde bize göstermiş oldukları ilgiden alakadan tekrar teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de birlikte olacağımızı çalışmalarımızı yapıp Zonguldak’ta güzel bir Zonguldak için çalışmalarımızı yapacağımızı ifade ediyorum.”

"Orman benim" kampanyasıyla orman temizliği... "Orman benim" kampanyasıyla orman temizliği...

Tüm ülkeye bahar geldiğini ifade eden Milletvekili Yavuzyılmaz,”Tüm halkımızın ramazan bayramını kutluyorum. Bugün çok güzel bir gün. Hava çok güzel bahar geldi. Seçim geçti. Ailelerimizle sevdiklerimizle kucaklaştığımız çok güzel bir bayram günü. Ramazan gerçekten 11 ayın sultanıymış. Seçim sürecinde ramazan hepimize çok uzun geldi. Ancak iftarlarda da vatandaşlarla biraya gelmek için çok güzel bir sebep oldu. Tüm Zonguldak’a ramazan bayramını tüm ülkemize bolluk bereket getirmesini temenni ediyorum. Tüm vatandaşlarımıza selamlarımı gönderiyorum”dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem ise, “Zonguldak halkının ramazan bayramını kutluyorum. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Tabi ki yerel seçimler anlamında hem mevsim anlamında ülkemize bahar geldi. Bizler yerel yönetimler olan arkadaşlarımız en alt kademede çalışan arkadaşlarımıza kadar birlik beraberlik içerisinde Zonguldak Belediyesini birlikte eski günlerine organize bir şekilde çalışma barışı içerisinde yeniden dizayn edeceğiz. Zonguldaklıların buna ihtiyacı var. Çalışanlarımızdan memurlarına kadar huzur içerisinde çalışacağız. Zonguldak’ı hep birlikte sırtlayacağız. Onun için güzel günler bizi bekliyor. Bugün bahar yarında yaz gelecek”şeklinde konuştu.

Bayramlaşma töreni hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Emre Can Bayram