Zonguldakta dayanaksız olduğu gerekçesiyle yıkımına karar verilen Fevkani köprüsünün akşam saatlerinde elektrik ve suyu kesildi. 

Yapılanların ardından Cumhuriyet Hak Partisi(CHP)Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz köprü altına giderek esnaflara destek verdi. 

Yavuzyılmaz, esnaflarla biraya gelerek onların sorunlarını dinledi. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Yavuzyılmaz, “

Kozlu sahilinde hareketli saatler! Kozlu sahilinde hareketli saatler!

Zonguldakta yarın yoğun bir yağmur bekleniyor. Sele dönüşmesi muhtemel bir yağmur bekleniyor. Buna rağmen buna tedbir alması gerekenler, işi gücü bırakıp köprü altının elektriğini suyunu kesip köprü altından onları uzaklaştırmaya çalışıyor. Oysa ki verilen söz şuydu. Sizin yerlerinizi hazır edeceğiz, ondan sonra ticaretenelerinize geçiş yapacaksınız denmişti. Ama bu söz tutulmadı. Esnafın gideceği yerler hazır değil. Ticaretlerine devam etmeleri mümkün değil. Burada borçla harçla kredi kullanarak oluşturdukları mağazalar malzemelerle birlikte ticarete devam edemeyecekleri noktaya getirilmek isteniyor. Aynı zamanda köprünün bir ayağına kolluk kuvvetleri geldi. Bir yandan kolluk kuvvetleri ile vatandaşları karşı karşıya getirmeyeceğiz gibi söylemler diğer taraftan da hem elektriğimi suyunu kes kolluk kuvvetlerini nöbet tutar vaziyete getir. Bunlar Zonguldak’ın yaşamadığı şeyler. Görmediği konular bu şehirde büyük madenci yürüyüşü yapıldı yüz bin insan bu şehirden Ankara’ya doğru yürüdü kolluk kuvvetleri ile Zonguldaklı vatandaşlar karşı karşıya gelmedi. Bu duruma bu şehri getirenler utansın”dedi.