Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi önünde seçimi kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu'nu istifaya davet eden vatandaşlara, bir grup parti ve Kılıçdaroğlu sempatizanları saldırdı.

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerini kaybetmesinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepkiler çığ gibi büyüdü ve bir grup vatandaş, Ankara'da Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'nin önüne giderek istifaya davet etti.

Bir grup vatandaş, Kemal Kılıçdaroğlu'nu istifaya davet ederken bir anda başka bir grup geldi ve ''Kemal Başkan'' sloganı atmaya başladı. O anları videoya kaydeden genç; ''Kemal Kılıçdaroğlu'nu istifaya davet ediyoruz, burada Kemal Kılıçdaroğlu istifa sloganları atıyoruz ve bir grup partizan hala ısrarla 'Kemal Başkan' sloganları atıyor. Bugünleri görün, bizim gençliğimizi yiyen insanlar hala partinin başında'' ifadelerini kullanırken saldırıya uğradı.

Motorin, benzin, otogaz fiyatları değişti! Biri indi, ikisi bindi! Motorin, benzin, otogaz fiyatları değişti! Biri indi, ikisi bindi!

TIKLA İZLE!