Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın ilçenin geleceği olarak görülen nefes aldığı Kışla sanayi sitesinin önündeki Kdz. Ereğli Belediyesine ait 20 dönüm arsayı satışa çıkartacak olması CHP Ereğli Grubunu karıştırdı.

Yarın (6 Eylül) Kdz. Ereğli Belediyesi meclisinin gündemine alındığı öğrenilen satışla ilgili bir araya gelen CHP Ereğli İlçe Başkanlığı ve meclis üyeleri arasında gerginlik yaşandı. 

CHP'Lİ ÜYELER BİRBİRİNE GİRDİ!

CHP Meclis üyelerinden edindiğimiz bilgilere göre; CHP Meclis üyelerinden Gökhan Günay ile Cengiz Güneş, yarın satışa red vereceğini söyleyen meclis üyelerinin üzerine yürüdü. 

Günay ile Güney, Emrah Karaaslan'ın üzerine saldırarak yumruk atlaya yeltendiler.

Olay yumruklaşmaya varacakken araya girenler kavga büyümeden ayırdı. Çok gergin grup toplantısı gerçekleşti.

POSBIYIK'TAN CHP'Lİ MECLİS ÜYELERİNE HAKARET!

Yine şahit olan CHP'li Meclis üyelerinden edindiğimiz bilgilere göre; Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, satmak istediği arsanın satışına red cevabı vereceğini söyleyen CHP'li meclis üyelerine hakaret ve aşağılayıcı sözler sarf etti...

CHP Ereğli ilçe Başkanı Ali Kocamanoğlu, grup kararı alamazken orada yaptığı konuşmada meclis üyelerini vicdanıyla başbaşa bıraktığını söyledi. 

150 MİLYONLUK ARSA 50 MİLYON LİRAYA SATIŞTA 

Öte yandan 150 milyon lira değerindeki arsanın bütçeye 50 milyon liradan satışa konulduğu öğrenildi.

CHP Ereğli ilçe yönetiminin tartışmaların ardından toplantıya devam ettiği öğrenilirken yarın satışa meclisten onay çıkmayacağı tahmin ediliyor. 

CHP'den 18, Ak Parti'den 11, MHP'den ise 1 meclis üyesinin bulunduğu Ereğli Belediyesinde Ak Parti Meclis üyelerinin gelmesi ve firesiz red oyu kullanması durumunda satışın yapılamayacağı tahmin ediliyr. 

"EREĞLİ HALKININ HAKKINI YEDİRMEYİZ"

Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu! Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu!

Yarın ki meclis toplantısında satışa red oyu vereceklerini ifade eden CHP Meclis üyeleri, "Burası Ereğli halkının malıdır. Burası birilerinin keyfine satışa çıkartılamaz. İlçenin nefes aldığı arazi yok pahasına satışına karşı çıkacağız" dediler.