O hizmet artık verilmeyecek! O hizmet artık verilmeyecek!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Zonguldak ilçeleri ve beldelerinden belediye başkan adayı olarak belirlenen isimler, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i makamında ziyaret etti. Ziyarete, CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem, Kozlu Belediye Başkan adayı Altuğ Dökmeci, Karaman Belediye Başkan adayı Mustafa Kalaycı, Filyos Belediye Başkan adayı Erol Acar, Beycuma Belediye Başkan adayı Aytekin Çakmaklı katıldı.

CHP'nin Zonguldak ilçeleri ve beldelerinden belirlenen belediye başkan adayları, partilerinin genel başkanı Özgür Özel'i ziyaret ederek seçim sürecine ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Ziyaret sırasında adaylar, seçim öncesinde gerçekleştirecekleri projeleri ve hedefleri hakkında Özgür Özel'e bilgi verdi.

Özgür Özel, ziyarette yaptığı açıklamada, partisinin yerel seçimlerde halka daha iyi hizmet sunabilmek için adaylarını titizlikle seçtiğini ve birlikte uyum içinde çalışacaklarına inandığını belirtti. Adaylara seçim sürecinde başarılar dileyen Özel, partinin birlik ve beraberlik içinde hedeflere ulaşacağına inancını vurguladı.

Ziyaretin ardından adaylar, seçim kampanyalarına hız vermek üzere hazırlıklara başladı. Parti, Zonguldak genelindeki ilçe ve beldelerde güçlü bir performans sergileyerek seçimlerden başarıyla çıkmayı hedefliyor.

ADAYLARIMIZI SİZE EMANET EDİYORUM"

Özgür Özel ziyaret ile ilgili yapmış olduğu açıklamada; "Özel'in Zonguldaklılara mesajı şu şekilde:
"Manisa Soma gibi benim kendime çok yakın hissettiğim kardeş kentimiz Zonguldak'ta size emanetlerimiz var. Ben Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanı olarak 3'üncü Genel Başkanımız Bülent Ecevit'in hem seçim bölgesi hem yüreğinde en önemli yeri tutan Zonguldak'ımızın bu kıymetli adaylarını sizlere emanet ediyorum. Bu seçimde yaptırdığımız anketler ve saha çalışmaları Zonguldak'ta çok iddialı olduğumuzu gösteriyor. Zonguldak merkez başta olmak üzere 5 adayımızın mutlaka seçimi kazanmış olarak buraya göndereceğimize ve mutlaka bizim de Zonguldak ve Kozlu Belediyeleri'ni ziyarete gelmemizi sağlayacağınızı ümit ediyorum. Adaylarımızı size emanet ediyorum" dedi.