O ilçede skandal! Yeniden sandık başına gidilecek... O ilçede skandal! Yeniden sandık başına gidilecek...

Çaycuma Spor Kulübü, 28 Ocak 2024 Pazar günü oynanan Çaycuma S.K. - Kilimli Bld. Spor müsabakasındaki olaylar nedeniyle A Takım oyuncusu Ömer Faruk Kurt'u süresiz olarak kadro dışı bıraktığını açıkladı. Kulüp yönetimi, Türk sporunun ve futbolunun gelişmesi için bugüne kadar Fair Play mücadelesine önem verdiğini vurgulayarak, bu ilkeyi sürdüreceklerini belirtti. Maçın hakemi tarafından tatil edilen karşılaşmada, konuk takım hükmen galip ilan edilmişti. PFDK'nın vereceği ceza ise merak konusu oldu.

Yapılan açıklamada; "28.01.2024 Pazar günü oynanan Çaycuma S.K. - Kilimli Bld. Spor müsabakası ve yaşanan olaylar ile ilgili olarak Yönetim Kurulumuz olağanüstü toplanmış ve yaşanan olaylar neticesinde Kulübümüz A Takım oyuncusu Ömer Faruk Kurt'un süresiz olarak kadro dışı bırakılmasına karar verilmiştir .

Çaycuma S.K. olarak kuruluşumuzdan bugüne kadar, Türk Sporunun ve futbolunun gelişmesi açısından, gerek altyapı gerekse A Takım olarak FAIR PLAY mücadelesinde bulunmuşuzdur. Bu anlamda bugüne kadar olduğu gibi,bundan sonraki süreçte de Türk Sporunun en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz.  Saygılarımızla… Çaycuma S.K. Yönetim Kurulu" ifadelerine yer verildi.