Çaycuma ilçesinde sokak köpeklerinin neden olduğu şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor. Birçok vatandaş, yaşadıkları korkuları ve tedirginlikleri Belediye Başkanlığı'na iletmek için Şikayetvar adlı internet sitesini kullanıyor.

72 eser yer alıyor! Halkın beğenisine sunuldu 72 eser yer alıyor! Halkın beğenisine sunuldu

Çaycumalı bir vatandaş, Belediyeye sayısız şikayetde bulunduğunu ifade ederek, eşinin Yaşam Park mevkiinde bulunan belediyeye ait garajın önünde sokak köpeklerinin saldırısına uğradığını belirtti. Sokak köpeklerinin artan saldırılarına dikkat çeken vatandaş, özellikle çocukların sabah okula yürüyerek gitmesi ve işe gidenlerin bu durumdan etkilenmesi sebebiyle acil bir çözüm talep ediyor.

Eşinin yaşadığı saldırıyı anlatan bir başka vatandaş ise "Boşu boşuna köpekler artık saldırmaya ve insanlara yönelmeye başladı. Yazık, çocuklar sabah okula yürüyerek gidiyor, işe gidenler var; bir çözüm istiyoruz. Her sokak başı köpek dolu, tek sıkıntı Çaycuma'da değil. Belediye olarak sayısız şikayet alınıyor ve bu soruna çeşitli bahaneler bulunarak konu sürekli geçiştiriliyor. İlla bir vatandaşın yaralanması mı, yoksa ölmesi mi gerekiyor? Bu sabah eşime Yaşam Park mevkisinde, belediye garajı önünde saldırmışlar. Bu konuda çok sayıda şikayet var ve kimsenin canı yanmasın. Çözüm yolları var ama hiçbir şekilde araştırılmıyor." şeklinde tepkisini dile getiriyor.