Zonguldakspor son 2 haftada üst üste aldığı yenilgilerle sarsıldı.

İlk 3 haftayı başarılı bir şekilde geçen ve topladığı 5 puanla üst sıtalara çıkan Kırmızı-Laciverli temsilcimiz geçen hafta Devrek'te Ankara Demirspor'a 2-0 kaybetti ve ardından da Çarşamba günü Sancektepespor'a uzatmalarda yediği golle 1-0 mağlup olarak 1 puandan oldu, sıralamada da altlara kadar indi.

Zonguldakspor önümüzdeki Çarşamba günü ise Devrek'te Amedspor'la karşılaşacak. Maçın hazırlıkları ise devam ederken Kulüp Başkanı Süleyman Caner yaptığı değerlendirmede, maçı yöneten orta hakemim maçı gerektiğinden fazla uzatarak gol atıldıktan sonra da hemen maçın bitiş düdüğünü çaldığını söyledi.

Öğrencilerden havacılık dünyasına yolculuk! Öğrencilerden havacılık dünyasına yolculuk!

Caner, "Olacak iş değil, 1 puan saniyeler içinde uçtu gitti. Çocuklar elinden geleni yaptı doğal olarak son anları savunma yaparak maçı bitirmek istedi ama orta hakemim niyeti iyi değildi. Maçı bitirebilirdi ve maçın hakkını beraberlik olduğunu ilan edebilirdi ama ne zaman ki Sancaktepe takımı golü attı ve hemen bitiş düdüğünü çalarak niyetini de belli etti. Tabi ki üzgünüz ama yapacak bir şey yok. Bu takım yokluklar içerisinde kurulan bir takım. Şunu anladık ki Zonguldak'ın Zonguldakspor gibi bir derdi yok, kimse sahip çıkmak istemiyor, bunu söylemekten artık bıktık usandık. Zonguldakspor bu şehrin takımıysa eğer herkes elini taşın altına koymalıdır. Taşıma suyla değirmen ancak bu kadar döner.. İleriki haftalara bakacağız, lig uzun maraton" dedi.