Kilimli Belediye Başkanı genç ve dinamik insan Kamil Altun göreve geldiğinden bu yana elinden geldiğince küçük dokunuşlarla halkın sevgisini kazanmaya çalışıyor ve takdir görüyor.

Günden güne gelişen ve büyüyen mahallelerden biri olan ve Kilimli Anadolu Lisesinin de içinde bulunduğu Çamlık Mahallesi, yıllardan beri hizmet alamamaktan yakınıyor. Mahalle Muhtarı Nuri Yılmaz sorunları sürekli olarak belediye yetkililerine aktarsa da imkânlar ölçüsünde hizmetler geliyor. Mahallenin en büyük sorunlarından biri olan Karınca dere olarak geçen Kısımın hemen üstündeki fotoğrafta görülen bu geniş alan gelmiş geçmiş belediye başkanlarının mahalle halkına park sözü verilmesine rağmen oyalanmış ve yıllardır sözler hep askıda kalmıştı.

Benim de evimin hemen ön kısmında bulunan bu yer ile ilgili olarak durumu Sayın Kamil Altun’a iletmiş ve durumu yeniden gözden geçirip ele alacağını belirtmişti. Bende kendisine duyarlılığından dolayı teşekkür ettim ve beklemeye başladım. Henüz bir ses gelmedi ama mutlaka gelecektir.

Devrim Dural’dan Kömürspor’a destek sözü! Devrim Dural’dan Kömürspor’a destek sözü!

İnancım odur ki Sayın Başkan Kamil Altun, Çamlık mahallesi halkının hasretle beklediği ve çocuklarıyla birlikte soluk alabileceği bu alanı en iyi şekilde çalışmalar yaparak güzel bir park yapıp mahalle halkına hediye ederek yıllardır yapılamayanı yapıp çok güzel bir hizmeti gerçekleştirecektir ve ismi daima hatırlanacaktır. Hatta bu parka “ALTUN PARK” isminin verilmesine de en çok ben sevineceğim diyerek mutlu haberlerini bekliyor takipçisi de olacağım diyorum.

FOTOĞRAFLAR KONUŞURSA

HABER: MUSTAFA EMEN