Zonguldak Burak Erol ismini geçtiğimiz yıllarda çok sık duymaya başladı. Dinamik ve çalışkan bir işadamı olan Burak Erol, siyasete de atılarak Saadet Partisi 27 dönem Zonguldak Milletvekili adayı olarak seçimlere katılmış ve kazanamasa da o dönemde adından çok sıkça bahsettirmeyi başarmıştı.

Daha sonra işlerinin başına dönen Burak bey, rahmetli eski Başbakan Necmettin Erbakan ve lideri olduğu partisinin puan kaybetmesini hazmetmemiş olacak ki Saadet Partisi’nde aktif rol alarak büyük bir çoğunlukla Saadet İl Başkanlığı görevine seçilmiş ve Zonguldak’ta yine ses getiren İl Başkanı olarak dikkat çekmeye başladı.

Sürekli olarak ziyaretleriyle dikkat çeken Burak Erol, son olarak da İl Sağlık Müdürü Dr. Ertuğrul Güner’i ve BEÜ Rektörü Mustafa Çufalı’yı makamında ziyaret ederek sosyal medya hesabından da şu görüşleri paylaşarak, “Saadet çalışıyor” mesajı vermeye devam etti.

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ: [17:45, 23.09.2020] .: “Ülkemizin  pandemi  dolayısıyla yaşadığı sıkıntılardan dolayı , sorumlulukları ve yükü artan sağlık çalışanlarımızı temsilen il müdürümüz Dr . Ertuğrul Güner Beyi ziyaret ettik. Kendisini ve ekibini fedakar çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.”

Yüzlerce kişi oraya akın etti Yüzlerce kişi oraya akın etti

BEÜ REKTÖRLÜĞÜ: [17:45, 23.09.2020] .” Zonguldak ilimizin incisi üniversitemizin kıymetli rektörü Prof.Dr. Mustafa Çufalı hocamıza misafirperverliği için teşekkür ediyorum.”

Fotoğraflar konuşursa: Haber-Yorum Mustafa Emen