İYİ Parti'den CHP'ye "İhanet" göndermesi! İYİ Parti'den CHP'ye "İhanet" göndermesi!

Burası da Zonguldak’ın tehlikeli merdiveni ama tınlayan yok. Sürekli olarak bu merdivenin adam gibi yapılması ve tehlikeli şekilden kurtarılması için bir önceki CHP’li Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in dikkatini çekmiş ve bizzat kendisi ile görüşerek durumun ciddiyetini anlatmıştım. Sayın Akdemir o dönemler söz vermiş ve derhal ilgileneceğini ifade etse de maalesef sözünü tutamamıştı.

Aradan yine uzun zaman geçti ve bu defa AK Parti’den Sayın Ömer Selim Alan Belediye Başkanı oldu ve ben burayı geçtiğimiz aylarda yine böyle fotoğraflarla birlikte Başkan Alan’ın yapacağına inanarak yazmıştım. Bekledim, bekledim ancak ses seda yok ve bu merdiven tehlike saçmaya devam ediyor.

Eski çarşı karakolu ve şimdiki çocuk şube polis binasının hemen yanından başlayarak Ticaret Sanayi Odası binasının yanından devamla yukarıda TTK Genel Müdürlüğü ve Hastaneye kadar giden bu yolu her gün yüzlerce Zonguldak halkı ve okul çıkışı öğrenciler kullanıyor. Merdivene baktığımızda dik ve yokuş üstelik kenar kısımları açık ve dikenlerle kaplı. Bu da yetmezmiş gibi hangi akıl böyle bir merdiven yapmayı düşünmüşse basamakları parke taşından dik şekilde yerleştirilmiş.

Sık-sık ufak-tefek düşme kazalarının yaşandığı bu merdivenlerde çok daha beter kazalar yaşanmadan Sayın Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın buraya derhal el atması ve yeniden elden geçirilmesi şart olmuştur. Ben defalarca yazdım ve yazmaya da devam edeceğim. Şayet bu defa da yapılmazsa “Sorumsuzluk” olarak yeniden ele alacağım.

Fotoğrafları bir bakın ve konuşturalım. Yazmakta haklı mıyım, değil miyim sizlerin engin görüşüne sunuyorum ama Sayın Doktor Başkanımızın bu defa duyarlı olacağına inanıyorum. Hadi Başkan yap bu uyuz merdivenleri de doktor eli değsin…

HABER: Fotoğraflar konuşursa Mustafa Emen